Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 18:18, 16 lip 2016

Joku napisał(a)
Zaszalałaś zakupowo Fajne donice a jeszcze fajniejsze wasze Gartencenter(-n? liczba mnoga)
Podobnie obcięłam Lichtkoenigin Lucia, już mi się wydawało że nie przeżyje. A jednak jest, będzie niedługo kwitła. Edence się długo opierałam ale ostatnio uległam na razie zastanawiam się nad miejscem dla niej

Jolu a jednak troche sie balam ze ukatrupie tak piekna roze, ale... z drugiej strony, nie ma sensu trzymania w ogrodzie siedliska choroby grzybowej...Obcielam i teraz zobaczymy jaka odrosnie
Dobry zakup poczynilas, bedzie pani zadowolona
p.s n
Kasiek 18:19, 16 lip 2016

Gardenarium napisał(a)
Świetne zakupy i donice też. Mnie by się przydały te szare

Dziekuje Dana Masz racje, te szare byly fajniejsze i tez bym je mogla miec
Kasiek 18:20, 16 lip 2016

ZieloneWrota napisał(a)

Piękności, kupowane były przez internet?, pozdrawiam

Nie nie, u ogrodnika
Kasiek 18:23, 16 lip 2016

eda napisał(a)
połaziłabym z Tobą ech... takie piękne okazy pokazujesz Kasik to co? zapowiada się wielgachna różanka ale będzie pachnieć ..poznał się pan na Tobie pogaduchy skradł miły pan buziolki

Edyciu kochana
Oby takich ludzi bylo troche wiecej...to by ten swiat piekniejszy byl...I latwiejszy
Kasiek 18:30, 16 lip 2016

Bogdzia napisał(a)
Kasiu Twoja opowieśc brzmi jak bajka ale masz pamiątki i zawsze bedziesz wspominac.Dobrze ze tu zajrzałam.

Moze i jak bajka...Bo coraz mniej jest ludzi bezinteresownych na tym swiecie...
Za tydzien pojade tam z pierogami, jako podziekowanie za piekne roze
Kasiek 18:32, 16 lip 2016

Kto idzie ze mna ?

albo z nami

hanka_andrus 19:42, 16 lip 2016

Fajnie się to ogląda siedząc w fotelu, a od samego patrzenia w głowie się kręci!

Jak się chodzi po takich szczeblach?
Kasiek 19:52, 16 lip 2016

hanka_andrus napisał(a)
Fajnie się to ogląda siedząc w fotelu, a od samego patrzenia w głowie się kręci!

Jak się chodzi po takich szczeblach?

Haniu a ja wlasnie bylam u Ciebie i podziwialam Twoje rozowe cudnosci

Te schodki Haniu to zelazna perc, a chodzi sie po nich jak po...drabinie Tylko ze w kasku i z zabezpieczeniem....
hanka_andrus 20:13, 16 lip 2016

Kasiek napisał(a)

Haniu a ja wlasnie bylam u Ciebie i podziwialam Twoje rozowe cudnosci

Te schodki Haniu to zelazna perc, a chodzi sie po nich jak po...drabinie Tylko ze w kasku i z zabezpieczeniem....

JUż mi się łydki trzęsą! Za wysokie progi na moje nogi. W spacerach po okolicy wybieram takie miejsca z poręczami ale bez schodów. A najbezpieczniej się czuję tu.

Kasiek 20:19, 16 lip 2016

I ja nie zawsze moge sie wybrac na takie wyprawy...sa juz czasami jakies ograniczenia...Ale jak tylko poczuje ze energia i sily sa, to uciekam na takie szlaki
Piekna laka Haniu, dziekuje slicznie