Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 17:42, 23 lip 2016

Sebek napisał(a)

Kasiek! Waryjacie! Mi góry nie obce, ale na takie coś w życiu bym się nie wybrał Na ścianie wspinaczkowej nie byłem, a co dopiero na takie coś

Sebastian prosze Cie...ja na sciance nigdy nie bylam...nawet nie stalam przy niej...Tylko prosze, nie mow o tym nikomu ok ?
Kasiek 17:43, 23 lip 2016

nebel napisał(a)
Kasiek, mój dylemat...

Jak pogodzić pasję chodzenia po górach - lubię to...Ty też!

Kocham sztukę, mogłabym godziny spędzać w muzeach... ?

A z tego wszystkiego najbardziej chciałabym swój wolny czas spędzać na pracy w ogrodzie ...

Pozdrawiam.ewa

Ewus, gdzies mam fotke, gdzie sa i gory i sztuka i ogrod, a raczej natura ....Musze koniecznie poszukac, jak znajde to dam Ci znac
Kasiek 17:48, 23 lip 2016

Na temat horroru w Monachium napisze tylko tyle...ze lzy lecialy mi straszne, gdy dowiedzialam sie zabite sa dzieci...ze specjalnie zwabil kilku nastolatkow do Mc.D a potem do nich strzelal...I lzy polecialy, gdy dowiedzialam sie ze mial 18 lat...
Nie chce takiego swiata.
Kasiek 17:58, 23 lip 2016

Obiecana Marzence roza, obserwuje ja i mysle ze na glowe bije Novalis.
Dioressence.

Nie cierpi po deszczu tak jak N. Daje sobie swietnie rade, pozostawiona bez opieki, nie widze u niej chorob, mimo ze i ten rok byl ciezki. Kolce ma tylko w nogach, wyzej, piekne , gladkie lodygi. I zapach ktory mozna kupic we flakonie W perfumeriach jest ten perfum, oczywiscie roza pachnie duzo slabiej, ale tak samo
Jest u mnie drugi rok.

Basilikum 17:59, 23 lip 2016

Kasiu ja tez nie chce
w glowie mi sie nie miesci
Kasiek 18:15, 23 lip 2016

Obcielam roze, zaraz bede nastepne

Bardzo czekam na roze Nahema.

i jakies niedobitki

Kasiek 18:17, 23 lip 2016

Basilikum napisał(a)
Kasiu ja tez nie chce
w glowie mi sie nie miesci

Iza nie w sposob to ogarnac i zrozumiec. I to obojetnie czy to tu czy w innym miejscu na swiecie. To sie dzieje naprawde i jest to juz kolo nas.
Kasiek 18:20, 23 lip 2016

Kasiek 18:26, 23 lip 2016

Wogole o nie nie dbam a one..cudownie rosna

I cos jeszcze....Wisnia kiku wypuscila mi kilka odnozek, wykopalam je i posadzilam w doniczkach. Ciekawe czy szczepeczki przezyja i czy te malenstwa urosna Fotki nie mam bo bardzo pada, zrobie jutro
Basilikum 18:55, 23 lip 2016

o pada u Ciebie u mnie bedzie za chwile
a my na noc muzeow sie wybieram ale celem jest sala koncertowa