Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

gosika67 13:27, 01 lip 2017

Kasiu piękne miejsca odwiedzasz, dziękuję Ci,że nam to pokazujesz.
Wszystko zachwyca i zawsze coś innego.Pozdrawiam w letni dzionek.
Kasiek 13:39, 01 lip 2017

Kasiek 13:40, 01 lip 2017

gosika67 napisał(a)
Kasiu piękne miejsca odwiedzasz, dziękuję Ci,że nam to pokazujesz.
Wszystko zachwyca i zawsze coś innego.Pozdrawiam w letni dzionek.

Goniu, cieszy ze sie podobaja
Pozdrawiam i zapraszam na ciag dalszy
hanka_andrus 13:43, 01 lip 2017

A ja bez zaproszenia u Ciebie siedzę! Moje liliowce w pąkach, ale u mnie namiastka rabaty liliowcowej, a u Ciebie fool wypas!
Kasiek 13:46, 01 lip 2017

hanka_andrus napisał(a)
A ja bez zaproszenia u Ciebie siedzę! Moje liliowce w pąkach, ale u mnie namiastka rabaty liliowcowej, a u Ciebie fool wypas!

Haniu, gosciu mily i kochany, siadaj i ogladaj, lub jak wolisz, chodz ze mna na spacerek po ogrodzie
Liliowcami sama jestem zaskoczona, mam nadzieje ze te wielkie okazy szybko sie rozrosna i bede mogla je dzielic
Figaro 13:53, 01 lip 2017

Ja rowniez ogladam z wielka checia. Zdziwieniem wrecz. Pokazujesz takie miejsca o ktorych nie mialam pojecia ze sa i jakie sa. Obserwujac Twoj watek wylapuje wycieczki i podazam wytyczonym przez Ciebie szlakiem. Doslownie i w przenosci poniewaz niektore miejsca ogladam dalej w internecie, a niektore wyszukuje adresy i jade tam. Myslac i usmiechajac sie do mysli ze Ty tu bylas i dzieki Tobie i my jestesmy. Ogromna radosc mi sprawiasz swoimi doskonalymi zdjeciami, robisz je profesjonalnie, zawodowo.
Ogrod Augsburski znam ale i tu niespodzianka, piszesz ze dzisiejszy wieczor jest programowy. Z checia wezme udzial, mialabys ochote sie spotkac?
Kasiek 13:58, 01 lip 2017

Figaro napisał(a)
Ja rowniez ogladam z wielka checia. Zdziwieniem wrecz. Pokazujesz takie miejsca o ktorych nie mialam pojecia ze sa i jakie sa. Obserwujac Twoj watek wylapuje wycieczki i podazam wytyczonym przez Ciebie szlakiem. Doslownie i w przenosci poniewaz niektore miejsca ogladam dalej w internecie, a niektore wyszukuje adresy i jade tam. Myslac i usmiechajac sie do mysli ze Ty tu bylas i dzieki Tobie i my jestesmy. Ogromna radosc mi sprawiasz swoimi doskonalymi zdjeciami, robisz je profesjonalnie, zawodowo.
Ogrod Augsburski znam ale i tu niespodzianka, piszesz ze dzisiejszy wieczor jest programowy. Z checia wezme udzial, mialabys ochote sie spotkac?

O prosze jaki mily gosc, witaj
Dziekuje za mile slowa, az napisze ze ciekawa jestem Twojego watku bo juz Cie gdzies wyczytalam
Bawaria pieknych miejsc na bardzo duzo, wiec chyba zycia nie wystarczy zeby to wszystko obejrzec ale staram sie w kazda wolna chwile gdzies jechac i cieszyc sie uroda natury
Z wielka checia sie spotkam, widze ze juz klamka zapadla bo zastanawialam sie czy jechac czy nie a tu prosze, musze jechac
Przejdzmy na priva
ryska 14:02, 01 lip 2017

Kasia uwielbiam Twoje opisy i piękne fotki.
Ty się potrafisz cieszyć tak jak ja z każdego kwiatuszka a masz ogród nieporównywalnie piękniejszy i ciekawszy. Buziaki przesyłam.
Kasiek 14:36, 01 lip 2017

Cherry Lady, Kordes rok 2012

Bluebell, Meilland 2014.
Kolor magenta-fiolet, zdjecie nie oddaje jej pieknego koloru. Zdrowa, zaskakuje odcieniami w roznym swietle, piekna.

Rosefee, oczywiscie Kordes bo jakze by inaczej 2006.
Kwiaty duze, ladne o swiezym delikatnym zapachu. Obficie kwitnie i zachwyca calym krzakiem. U mnie od tamtego roku, narazie troche zwiesza kwiaty, mysle jednak ze im starsza bedzie tym silniejsza.

Kasiek 14:49, 01 lip 2017

ryska napisał(a)
Kasia uwielbiam Twoje opisy i piękne fotki.
Ty się potrafisz cieszyć tak jak ja z każdego kwiatuszka a masz ogród nieporównywalnie piękniejszy i ciekawszy. Buziaki przesyłam.

Reanatko, nie jest piekniejszy, jest po prostu inny, jak Ty i ja Radosc sprawia nawet najmiejszy kwiatek, masz racje, cieszy kolor i zapach
Dziekuje za mily wpis i buziaki