Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 22:27, 22 kwi 2016

olga80 napisał(a)

a ja myślałam,że to u mnie coś się dzieje a to jednak O

Moja amanogawa też jeszcze nie kwitnie

W pobliskim parku jest juz cala obsypana kwiatami a u mnie zaczyna. A i to nie wszystkie, dziwnie tak
olga80 22:31, 22 kwi 2016

Kasiek napisał(a)

W pobliskim parku jest juz cala obsypana kwiatami a u mnie zaczyna. A i to nie wszystkie, dziwnie tak

U Ciebie wiosna szybciej zawitała muszę uzbroić się w cierpliwość
Ensata 11:17, 23 kwi 2016

Swistak obłędny!!! Ale miałaś farta.
Deklaruję wsparcie plackowe. Uwielbiam ziemniaczane, ale tarte, jak pan bóggggg przykazał na tarce z małymi oczkami. W zamian mogę wędzone wyroby sąsiada przywiezc. Trochę kulawo mu wychodzi to wędzenie, nie mam już kogo obdarowywać Hm, Ty pewnie zwierza nie jesz. Ale juz wiem, przytargam Ci sery.

Przepiękne zdjęcia robisz.
M, nadal jest obecny, chyba mu się nawet spodobało. Dzisiaj znowu chce czyścić oczko
hanka_andrus 11:27, 23 kwi 2016

Montanka i u mnie będzie, Kasiu! Nie wiem jak ją zainstaluję, ale jest. nawet z 1 kwiatkiem. Pomyłki więc nie ma.
Za życzenia dziękujemy. Pogoda się przyda, bo Viola mnie po swym ogrodzie chce czołgać, i nazwy swych kwiatków spisywać! Ha, ha, ha! Ja i chodząca encyklopedia!
No ale co będę wiedziała, to podpowiem, może dyktafon zainstalować?
Kasiek 16:22, 23 kwi 2016

olga80 napisał(a)

U Ciebie wiosna szybciej zawitała muszę uzbroić się w cierpliwość

Ale wtedy kiedy u mnie juz przekwitnie, Ty jeszcze bedziesz sie cieszyc kwiatamiA ja razem z Toba
Kasiek 16:44, 23 kwi 2016

Ensata napisał(a)
Swistak obłędny!!! Ale miałaś farta.
Deklaruję wsparcie plackowe. Uwielbiam ziemniaczane, ale tarte, jak pan bóggggg przykazał na tarce z małymi oczkami. W zamian mogę wędzone wyroby sąsiada przywiezc. Trochę kulawo mu wychodzi to wędzenie, nie mam już kogo obdarowywać Hm, Ty pewnie zwierza nie jesz. Ale juz wiem, przytargam Ci sery.

Przepiękne zdjęcia robisz.
M, nadal jest obecny, chyba mu się nawet spodobało. Dzisiaj znowu chce czyścić oczko

Do swistaka w myslach to i ja wracam. Oboje udawalismy ze sie nie widzimy, ze nic, zero, spoko, dzien jak codzien, ale serce walilo mi jak dzwon...jemu chyba tez...Na mgnienie oka nasze spojrzenia sie spotkaly i...nic, spoko, dzien jak codzien...twarze pokerzysty...Pomalutku odeszlam, bo to ja bylam na jego terenie, ja bylam intruzem...Dopiero jakis kawalek dalej przypomnialo mi sie ze powinnam zaczac oddychac
Kiedys tam wroce....pokochalam go...

Za placki dziekuje, przyjme w kazdej ilosci. Zrewanzowac sie moge soczkiem. Kcesz?

lub czosnkiem. Zrobilam z niego pesto, zapraszam

Miesa nie jem, tfu. Nie potrafie spojrzec krowie prosto w oczy i powiedziec jej ze jest smaczna.

Za sery dziekuje, dobra kobieta z Ciebie, o meza dbaj, wsadz go czasami pod cieply prysznic. Amen.
Kasiek 16:51, 23 kwi 2016

przyczepila sie strasznie, szla za mna i szlaI wez tu ja teraz do domu i zjedz....

Kasiek 16:56, 23 kwi 2016

Odswiezane kotlety...yyyy...fotki znaczy sie.

Kasiek 17:00, 23 kwi 2016

Wracajac do dyskusji o poskrzypce...to ona cos mi tu zostawila...

Ale przyszly mrowki i wszystko ladnie posprzataly Rownowaga w przyrodzie musi byc.

Kwiaty kwitnacej amanogawy,

czekam na spektakl kaskady kwiatow.

Kasiek 17:03, 23 kwi 2016

Zaskoczylo i zarazem ucieszylo odkrycie malutkich siewek amanogaw
Znalazlam ich kilka, zobaczymy czy dadza rade i czy wyrosna na duze drzewa

Lubczyk pieknie rosnie, uwielbiam kuchnie z jego dodatkiem,