Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 22:18, 23 kwi 2016

Krys napisał(a)

narobias mi smaka

Krysiu spojrz prosze
https://www.google.de/search?q=bilder+von+smoothies&biw=1242&bih=606&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwia6pC6yaXMAhULDCwKHenEDawQsAQIGw

W przeciwienstwie do sokowirowek, tym sposobem zuzywamy caly owoc i warzywo i nic nie wyrzucamy. Przygotowanie trwa zaledwie 10-20 sekund, mycie sprzetu kilka sekund. W przeciwienstwie do sokowirowki
Basilikum 22:23, 23 kwi 2016

jak jedziemy do Austrii to sluchamy radio Salzburg i tam kiedys podawali przepisy i ciagle po austriacku wymiawiali zamiast smoothie "smusi" usmialismy sie cala droge
wogole lubie autriacki hihih w smiesznosci pobija nawet czeski
Kasiek 22:31, 23 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
jak jedziemy do Austrii to sluchamy radio Salzburg i tam kiedys podawali przepisy i ciagle po austriacku wymiawiali zamiast smoothie "smusi" usmialismy sie cala droge
wogole lubie autriacki hihih w smiesznosci pobija nawet czeski

Tak, to prawda

Iza jutro mam ,,smusi,, z pokrzywy Musze rano podejsc do lasu i narwac swiezej a potem siup i przemienie ja w soczek
Krys 22:54, 23 kwi 2016

Kasiu ja musze sie zakuplowac z Toba rownez w temacie soków Rubensa juz mam szt.2 sok z pokrzywy i co jeszcze ,u mnie na działce jest jej duzo małym kurczaką rwiemy
Kasiek 23:07, 23 kwi 2016

Krys napisał(a)
Kasiu ja musze sie zakuplowac z Toba rownez w temacie soków Rubensa juz mam szt.2 sok z pokrzywy i co jeszcze ,u mnie na działce jest jej duzo małym kurczaką rwiemy

Krysiu moze ten link Ci sie spodoba
http://vitalia.pl/artykul430_Green-smoothies-zielone-soki-pelne-witamin.html

Nie wiem jak w Polsce , ale tutaj jest to bardzo woooow i na czasie
Urzadzenie przygotujace smoothies teraz beda u nas w Lidlu i to za przyzwoita cene Moze i w Polsce beda?
Jutro zrobie fotke mojego jak chcesz
Montanki niech Ci rosna tfu tfu najpiekniej na swiecie

Krys 23:28, 23 kwi 2016

wlasnie coraz czescie pojawiaja sie informacje w zeszlym roku robilismy sok z zielonej pszenicy,mam taka wyciskarke,ale trudno kupic niezaprawiane ziarna poczytam ,wielkie dzieki buziak,masz wiadomosc prv
Madzenka 23:44, 23 kwi 2016

Uwielbiam smoothies z pietruszki z cytryną
Mala_Mi 00:42, 24 kwi 2016

Z braku czsu.. melduję, że obejrzałam..

Świstaki oglądałam .. całą rodzinę.. młode bawią się jak ludzkie dzieci Ale wtedy gdy człowiek im nie zagraża.
alinak 01:41, 24 kwi 2016

ja ostatnio aplikuję sobie pomarańcz,banan i dwie garści szpinaku z zamrażarki. wczoraj tez dodałam parę liści pokrzywy do tego zestawu .można dać cynamon,jeszcze lepiej smakuje.
Witam po przerwie,ale jak doczytałam ,nie tylko ja ja miałam.
ewa004 08:54, 24 kwi 2016

A u mnie etap jarmarzu, banan jogurt lub grejpfrut, pyszne