Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie

Ukojenie

paulina_ns 14:53, 03 sie 2017

Zoja akurat usiadłam przed laptopem z drażetkami, a Ty tu takie robactwa pokazujesz, od razu inaczej smakują hihi współczuję ślimaków, ja jakoś w tym roku jeszcze nie spotkałam tfu, tfu i mam nadzieję, że nie spotkam jedynie różę mi coś zjada, ale czy to ślimak nie wiem, nie widziałam
patrycja 15:23, 03 sie 2017

paulina_ns napisał(a)
Zoja akurat usiadłam przed laptopem z drażetkami, a Ty tu takie robactwa pokazujesz, od razu inaczej smakują hihi )

Hahaha
zoja 16:03, 03 sie 2017

Na szybko - dla odczarowania

Trzykrotka wergilijska, stokrotki , roza the fairy i rudbekie cherry brandy
Tez z dzisiejszego poranka
zoja 22:58, 03 sie 2017

Wieczór 'sredni' - okazuje się, że karta pamięci w telefonie mi chyba padła i straciłam część zdjęć próbuję reanimować...

Po pracy ryłam w rabacie z borówkami amerykańskimi - tymi co jeszcze nie miały nigdy owoców - zrobiłam z niej rabatę z berberysami erecta i nowymi jeżówkami.
I szok! znalazłam na sobie 1 kleszcza to pierwszy w tym roku i żal, że we własnym ogóródku nie może być przyniesiony bo niestety po przyjściu do domu się przebrałam.
...skończyłam o zmroku, więc zdjęcia robiłam z flashem - i okazało się właśnie, że coś jest nie tak ze zdjęciami... te ostatnie są nie do odzyskania szczęście, że w miarę regularnie zgrywałam zdjęcia na dysk przenośny...

Dobrze, że jutro piątek, bo ten tydzień wlecze się niemiłosiernie - chcę weekendu!
zoja 06:54, 04 sie 2017

Karta uszkodzona

Zdjecia z dzis:

Tu miedzy borowkowa a tunelem, chce zrobic miejsce na jakies 'rosliny uzytkowe'

Te borowki rosna juz 2 sezon i nigdy nie mialy owocow, ale pieknie jesienia przebarwiaka sie na czerwoni. Licze ze jesienia bedzie tu ogniscie.
Za borowkami berberysy erecta, pomiedzy jezowki i troszke red barona. Przed juz rosna zurawki purple palace.
paulina_ns 06:55, 04 sie 2017

Zoja z kleszczami żartów nie ma, jak nie zrobił Ci się rumień w miejscu gdzie był i był krótko ok, a jak dłużej powinnaś jechać na zaszczyk. Moja sąsiadka ma bolerioze i tragedia, stawy jej siadają, ciągle na antybiotykach jest, a młoda dziewczyna z niej, a co będzie później...
zoja 06:58, 04 sie 2017

paulina_ns napisał(a)
Zoja z kleszczami żartów nie ma, jak nie zrobił Ci się rumień w miejscu gdzie był i był krótko ok, a jak dłużej powinnaś jechać na zaszczyk. Moja sąsiadka ma bolerioze i tragedia, stawy jej siadają, ciągle na antybiotykach jest, a młoda dziewczyna z niej, a co będzie później...

Tak Paulia wiem. Moj eM mial w zeszlym roku.
Ten moj kleszcz jeszcze szukal miejsca wiec OK
zoja 07:02, 04 sie 2017

I akcent smaczny

Oraz ladny

Kolejny dzien pelnej duble white
paulina_ns 07:03, 04 sie 2017

zoja napisał(a)

Tak Paulia wiem. Moj eM mial w zeszlym roku.
Ten moj kleszcz jeszcze szukal miejsca wiec OK

To chociaż tyle
zoja 07:10, 04 sie 2017

paulina_ns napisał(a)

To chociaż tyle

pecha mial biedaczek za bardzo 'laskotal' szukajac miejsca...