Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa

Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa

Luteczka 00:05, 22 lip 2016

mam nadzieję że będzie im dobrze u mnie i będą zachwycające

Kupiłam również dzisiaj prezenty dla mojego brata na urodziny i dla bratowej na imieniny. Ponieważ niedawno urodziła im się córeczka to mój brat dostanie koszulkę z napisem : " Mam piękną córkę, ale mam też broń, łopatę i alibi"
A bratowa koszulkę z napisem: " Mama rządzi, mama radzi, mama nigdy Cię nie zdradzi"
yolka 02:36, 22 lip 2016

Luteczka napisał(a)
Mam dzisiaj tylko kilka fotek .

Na początek mój Rysiek - kot stróżujący

Prawdziwy lew ogrodowy, mój znajomy z wioski obok ma lwy przy bramie, już wiem - kota mu potrzeba

Zakupy super, to umbry?
anbu 07:35, 22 lip 2016

Rysiek wymiata
Wiśnie tyż Luteczko Jak wysoko szczepione kupiłaś? Ja kofffam wiśnie już widzę, że będzie pięknie
A kawy to chyba nadużywamy wszyscy, takie czasy
Luteczka 07:38, 22 lip 2016

yolka napisał(a)

Prawdziwy lew ogrodowy, mój znajomy z wioski obok ma lwy przy bramie, już wiem - kota mu potrzeba

Zakupy super, to umbry?

No my myśleliśmy o psie stróżującym ale po co nam pies jak mam takiego tygrysa

Umbry, umbry na początku mojego wątku dziewczyny mi tak radziły i dałam się przekonać
Luteczka 08:50, 22 lip 2016

anbu napisał(a)
Rysiek wymiata
Wiśnie tyż Luteczko Jak wysoko szczepione kupiłaś? Ja kofffam wiśnie już widzę, że będzie pięknie
A kawy to chyba nadużywamy wszyscy, takie czasy

Aniu, wiśnie szczepione na wysokości 2,30 , bardzo mi się podobają też pałam do nich miłością
Właśnie, czas na kawkę
AgataP 08:53, 22 lip 2016

Luteczka napisał(a)
I moje dzisiejsze zakupy

Może fotki kiepskie ale w ostatniej chwili zrobione bo jechałam po córcię, wróciła z kolonii. Teraz mam stertę prania i kupę piasku w pralni

Z praniem to tak jak u mnie, piasek trzepałam dobre kilka minut. Jutro pranie i szykowanie od razu na wyjazd poniedziałkowy.

A brameczkę masz piękną idealna pod róże by była
Luteczka 11:23, 22 lip 2016

Tak Agatko brameczka jest pod róże tylko nie wiem jakie, byleby nie były czerwone. Może coś podpowiecie
Luteczka 11:32, 22 lip 2016

No tak, kawkę piję dopiero teraz

Zdjęcie nie chce się załadować

bo wykopałam mega wielką jukę żeby w to miejsce umbrę posadzić, umeczyłam się jak koń w kopalni bo ta juka rozrosła się jak głupia. Ledwo mi się na taczkę zmieściła.
Podzieliłam ja na pojedyncze i tym sposobem mam 20 juk
Margarete 13:36, 22 lip 2016

Ostatnio kopałam juke z mama na jej działce - kilka lat temu - to musiałysmy siekiery uzywac , inaczej sie nie dało...wiem jak to cieżko idzie
Wisnie piekne - zazdroszcze, bramka też...
Moja bramka od 2 lat czeka w kartonie w garażu na zamontowanie....
Może sie w urlopie zmobilizuje i ja wreszcie zamontuje.

Dostałam własnie poczta nowy, aktualny katalog róż Tantau, pnących tam dużo, co jedna to piekniejsz- poczynając od starej odmiany Barock (łosoiowo-rózowa), przez rózowe Camelot i Lawinia aż do kremowych Schneewalzeri Uteresener Klosterrose ( te ostatnią odmiane bardzo kiedyś chwaliła Renia rozark, podpytaj jej może)
anna_t 21:20, 22 lip 2016

Luteczka napisał(a)
mam nadzieję że będzie im dobrze u mnie i będą zachwycające

Kupiłam również dzisiaj prezenty dla mojego brata na urodziny i dla bratowej na imieniny. Ponieważ niedawno urodziła im się córeczka to mój brat dostanie koszulkę z napisem : " Mam piękną córkę, ale mam też broń, łopatę i alibi"
A bratowa koszulkę z napisem: " Mama rządzi, mama radzi, mama nigdy Cię nie zdradzi"

bombowe koszulki !
próbuję zorientowac sie w tych Twoich planach i zakupach ale się pogubilam..ostatnio mówiłaś ze tam parking ma być a teraz że pokój..? a wisnie to chyba na drugi front tak?