Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa

Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa

Luteczka 21:46, 14 lip 2016

Tym różom i lawendzie to mogę ciągle fotki robić

Hosty kwitną na całego

Takie oto zdjęcia wczoraj udało mi się zrobić

Luteczka 21:59, 14 lip 2016

Matko, u was też tak wieje?
Masakra jakaś.

Jedna z moich bergeni zakwitła ponownie, pierwszy raz mi się zdarzyło takie cudo.

Nie patrzeć na chwasty i "trawnik". Teraz nie mam czasu i siły. Do poniedziałku muszą roślinki wytrzymać. Potem ostro do roboty.

A tutaj mój ogrodowy pomocnik wynurza się zza roślin,myśli że go nie widać, he he

Generalnie to jako dobra pani swoich kotków
Wróć
Nie pani, tylko sługa, jadłopodawca i masażystka.
Nowymi roślinkami zrobiłam duża frajdę moim kotkom. Jest się gdzie bawić w chowanego i berka gryzionego
Krys 21:59, 14 lip 2016

Ewa roza i lawenda rzeczywiscie piekne,a gradu nie zazdroszcze,u mnie wieje az sie boje wyjrzec przez okno.
Luteczka 22:06, 14 lip 2016

Anabelki co raz większe

A Vanilki mają tak ciężkie kwiaty że prawie wszystkie pozwieszały się do ziemi, jakieś podpory muszę skombinować. Czyli trzeba będzie wziąć jakieś pręty i tak zrobić żeby mąż "sam" wpadł na pomysł produkcji podpór

Luteczka 22:11, 14 lip 2016

Krys napisał(a)
Ewa roza i lawenda rzeczywiscie piekne,a gradu nie zazdroszcze,u mnie wieje az sie boje wyjrzec przez okno.

U mnie też wieje i to coraz mocniej, pokrywę z basenu mi gdzieś wywiało
Mam nadzieję że trampolina dobrze umocowana.
Roślinki też dostają po grzbietach, normalnie mi ich szkoda, poszłabym czymś okryć, zasłonić czy co.
No mogłoby już przestać wiać.
Luteczka 22:14, 14 lip 2016

I takie tam...

Luteczka 22:18, 14 lip 2016

Takie tamy ciąg dalszy

Tworzy się rzeka lawendowa

I druga

Makusia 09:45, 15 lip 2016

Przybiegłam z rewizytą, i co ja patrzę? Znam Twój ogród- byłam już kiedyś na Twoim wątku i podglądałam Twoje prace ogrodowe
Na początku mojej przygody z ogrodowiskiem przejrzałam tyle wątków, że kojarzę je dopiero, jak ponownie je odwiedzam...
Powiem Ci Ewo, że niesamowite są Twoje niebieskie dodatki- pergola, okiennica- super klimat tworzą jak dla mnie! Jak sprawuje Ci się skrzyniowy warzywnik? Z jakiego drewna robiłaś skrzynie? Rabata różana przybrała na sile, i porównując ją do wiosny niesamowity progres
Domek dla owadów czadowy! No i rabata wzdłuż podjazdu (tak sądzę)- rewelacyjnie wygląda. Masz piękne, zdrowe hosty- uwielbiam hosty zresztą

Wątek zaznaczam, i będę u Ciebie gościć częściej jeśli Ci to nie przeszkadza
Monka 10:44, 15 lip 2016

Luteczka napisał(a)
Takie tamy ciąg dalszy

Tworzy się rzeka lawendowa

I druga

Super ta rzeka lawendowa też mi się taka marzy, może za rok
Luteczka 11:29, 15 lip 2016

Makusia napisał(a)
Przybiegłam z rewizytą, i co ja patrzę? Znam Twój ogród- byłam już kiedyś na Twoim wątku i podglądałam Twoje prace ogrodowe
Na początku mojej przygody z ogrodowiskiem przejrzałam tyle wątków, że kojarzę je dopiero, jak ponownie je odwiedzam...
Powiem Ci Ewo, że niesamowite są Twoje niebieskie dodatki- pergola, okiennica- super klimat tworzą jak dla mnie! Jak sprawuje Ci się skrzyniowy warzywnik? Z jakiego drewna robiłaś skrzynie? Rabata różana przybrała na sile, i porównując ją do wiosny niesamowity progres
Domek dla owadów czadowy! No i rabata wzdłuż podjazdu (tak sądzę)- rewelacyjnie wygląda. Masz piękne, zdrowe hosty- uwielbiam hosty zresztą

Wątek zaznaczam, i będę u Ciebie gościć częściej jeśli Ci to nie przeszkadza

Martuś, serdecznie zapraszam

Ja też nie zawsze dobrze kojarzę wątki, szczególnie z właścicielami
chyba że spotkam ich na żywo, jak to mój syn mówi w realu
skrzynię do warzywnika zrobił mój mąż z desek pozostałych z budowy tarasu - deski modrzewiowe pociągnięte olejem

muszę go chwalić często żeby mi jeszcze coś zrobił w ogrodzie, ostatnio namawiam go na ściankę- jeszcze trochę muszę nad nim popracować