Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

zawitka 09:56, 31 mar 2018

PrzYszłam zajrzeć co żółtego u Ciebie i czy wiosna zawitała a tu mowa o emeryturze !!!!!!! O rany powtórzę za Jolą ani mi się waż !!!!!.Od Kogo mamy się uczyć i słuchać o doświadczeniu w hodowli roślinek ,od kogo dostaniemy roślinki od tak sobie ,a kto mam będzie posyłał take fajne uśmiechy COOOOOOOOOOOO?????

ANI MI SIĘ WAŻ!!!!!!Pozdrawiam świątecznie już ;d
kamila66 10:03, 31 mar 2018

Irenko dziękuję za odpowiedź
Oglądam te odmiany kolumnowe nawet mają niezłe ceny.
Milka 11:53, 31 mar 2018

inka74 napisał(a)
śliczne te żółtości. Ja też mam ten kolor w ozdobach świątecznych. Słońca nam potrzeba wczoraj o 20 kończyłam mycie kostki. Myjką ciśnieniową. Jest jak nowa. Efekt zadziwiający. Tylko trzeba boki osłonić bo bardzo pryska. U mnie nakładka się nie sprawdziła. Za słaby model mam i takimi kołami robi. A na emeryturę forumową to bardzo proszę mi się tu nie wybierać. Uwielbiam do ciebie zaglądać choć też z braku czasu nie piszę. Takie te życie teraz jest zalatane ale fajnie mieć taką odskocznię od codzienności. Nawet jeżeli jest to raz na jakiś czas. Wszystkiego dobrego z okazji świąt życzę. Dużo wolnego czasu

Iwonko, to super na zewnątrz mam te wiosenne kolory, w domu stonowane i minimalistycznie, tylko akcent
Już myślałam o tej myjce, tzn córa, aby mi ułatwić, nie wiem tylko czy u mnie się sprawdzimiło słyszeć, że moje wywody jednak się przydają, dziękuję bardzo
macham niemal świątecznie
Milka 11:54, 31 mar 2018

Jana napisał(a)
Irenko ależ u Ciebie energetyczna wiosna podobają mi się dekoracje witaj po długiej przerwie i życzę ci wspaniałych świąt

Dziękuję Jana, całej rodzince i Tobie również życzę wiosennych i rodzinnych świąt
Milka 11:55, 31 mar 2018

zawitka napisał(a)
PrzYszłam zajrzeć co żółtego u Ciebie i czy wiosna zawitała a tu mowa o emeryturze !!!!!!! O rany powtórzę za Jolą ani mi się waż !!!!!.Od Kogo mamy się uczyć i słuchać o doświadczeniu w hodowli roślinek ,od kogo dostaniemy roślinki od tak sobie ,a kto mam będzie posyłał take fajne uśmiechy COOOOOOOOOOOO?????

ANI MI SIĘ WAŻ!!!!!!Pozdrawiam świątecznie już ;d

Zawitko, kochana jesteś, aż serducho się raduje, życzę co najlepsze
Milka 11:56, 31 mar 2018

kamila66 napisał(a)
Irenko dziękuję za odpowiedź
Oglądam te odmiany kolumnowe nawet mają niezłe ceny.

W twoim ogrodzie tylko takie widzę, kiedyś mi podziękujesz dopiero u mnie będą ogromne drzewa, ale już na starcie je korygujemy i pilnujemy
Milka 12:03, 31 mar 2018

Gorący czas już, szlify ostatnie, gotowanie, część wyjazdowa świąt, potem u mnie, muszę się sprężyć

Życzę całej naszej rodzinie ogrodowiskowej cudownych, wiosennych, radosnych świąt w gronie rodzinnym

a to akcent domowy
skromnie

obrus czeka na prasowanie

i żeby w te święta nie zapomnieć tez o odpoczynku, czego sobie i wam życzę
agata19762 13:10, 31 mar 2018

Domowy styl glamour...pięknie stylowo.
wojtas2101 13:35, 31 mar 2018

W wolnej chwili wpadnij do mnie bo nie wiem co z tą jodłą.
Mirka 18:38, 31 mar 2018

Irenko zdrowych spokojnych Świąt Wielkiej Nocy życzę