Czyli dobrze pamiętałam, że to Ty masz tą magnolię
Mam pytanie bo widze, że masz podagrycznik variegata czy on tak samo ekspansywny jak ten zwykły???
Posadziłam w tamtym roku w lasku jako runo, ciekawe czy przeżyje, na rabatę nie miałam odwagi go dać
Ja tam niczego nie planuje oprócz wyjazdu nad morze bo musze zaklepac pobyt. Człowiek planuje najwyższy krzyżuje. Najlepiej wyjechałabym gdzieś z dnia na dzień.
Miluś dawno nie byłam skacze teraz po wątkach i zawitałam do ciebie aby oczy nacieszyć. Piękna ta Dalia już zamówiłam w necie w marcu wysyłają. Powiedz mi mądra kobieto czy ty wyciągasz ja jesienią na zimę, czy każdego roku ja wiosna wysiewasz bo i tak można. Czy ona u ciebie rośnie w słońcu. Bo muszę ją gdzieś posadzić.
Czy się dobrze krzewią bo zamówiłam 6 szt.
Zamówiłam jeszcze inne kolorki.
Miałam 3 lata temu dużo dalii ale cholernice wyrosły połamały się i zrezygnowałam z nich. Napalilam się na niższe ta na focie nie rośnie tak wysoko.
Zamówiłam też nasiona dalii kołnierzykówatych chyba tak sie nazywaja będę siała i pikowala i po ten sądziła.
Czy ja dobrze rozumie na tych drewnianych rusztowaniach/łukach rosnie powojnik montana kwitnacy wiosna i powojnik kwitnacy na bialo letni - a jak sie nazywa ten letni.
Rownie piekny jak montana Milus.