Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 11:28, 03 lip 2019

Kindzia napisał(a)
Irciu, ogród Ci rośnie bujnie, mimo suszy!

I znowu się pozachwycałam hakonkami

Buziolki!!!

U mnie chaos i dżungla, poplątanie z pomieszaniem, ale jak susza, komu się coś chce
dzięki i pozdrawiam Kasiu
Milka 11:29, 03 lip 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Zachwycający busz Kolory i faktury zachwycają

Na chwilę jestem, bo za duzo mam teraz na głowie, ale choć ciut forum ogarnęłam, Małgoś pozdrawiam
Milka 11:32, 03 lip 2019

effka napisał(a)
Irenko wzystko piękne, nie wiadomo co oglądać najpierw ale jednak stipy najbardziej wymiatają. Mam do nich słabość totalną.

Jak tylko rabata z nimi i dużo miejsca, to jak się położą, jest nieźle, aby coś pionowego dać dla kontrastu.
Pokazuję piękności, ale zachwaszczony chodnik nie, muszę dziś go opryskać, a tak tego nie cierpię.
Nadal mamy spotkanie w planie, niech no tylko się ciut ogarnę i wolny termin znajdę, bo albo ktoś u mnie, albo ja u kogoś.
Ściskam Ewciu
Milka 11:41, 03 lip 2019

na dziś koniec forum
bo nic nie zrobię
a mam tyle....
no i dom i obiadek jeszcze

to co kiedyś robiłam w 3 godziny, dziś cały dzień, ot
inna sprawa, że niepotrzebnie sama tyle roślin naklamociłam

róże u mnie na pniach drzew
eVka 12:25, 03 lip 2019

Milka napisał(a)

Jak tylko rabata z nimi i dużo miejsca, to jak się położą, jest nieźle, aby coś pionowego dać dla kontrastu.
Pokazuję piękności, ale zachwaszczony chodnik nie, muszę dziś go opryskać, a tak tego nie cierpię.
Nadal mamy spotkanie w planie, niech no tylko się ciut ogarnę i wolny termin znajdę, bo albo ktoś u mnie, albo ja u kogoś.
Ściskam Ewciu

Tak, one muszą mieć miejsce, naczej wkurzają jak się pokładają na innych roślinach.
Niestety też pryskam trawnik mniszkiem, inaczej ciężko opanować koniczynę.

Spotkanie nie ucieknie, w wakacje cięzko, ja ciągle w rozjazdach. Zgadamy się jeszcze Buziaczki!
eVka 12:26, 03 lip 2019

Irenko jeszcze pytanko, czy na trzeciej fotce to Elaty? Masz je w cieniu? Moej w tym roku popalone, okropnie wyglądają. Miałam tam półcień, teraz niestety słońce i chyba dla nich to nie fajna miejscówka...
KasiaLangier 13:04, 03 lip 2019

Pogubiłam się w Twoich wątkach chyba ich nadrabianie będę musiała przełożyć na długie, zimowe wieczory ale z tego co widzę, masz piękny, dojrzały ogród, buchający wprost obfitością Pozdrawiam
Doranma 13:07, 03 lip 2019

Fantastyczne stipy ☺ czemu obcięłaś tulipanowca? To takie piękne drzewo. Chorował?
Piszesz, że Anabelka zimuje w donicy i to niedużej. Okrywasz ją na zimę? Pomyślałam że może bym przygarnęła na balkon ☺
Milka 13:49, 03 lip 2019

effka napisał(a)

Tak, one muszą mieć miejsce, naczej wkurzają jak się pokładają na innych roślinach.
Niestety też pryskam trawnik mniszkiem, inaczej ciężko opanować koniczynę.

Spotkanie nie ucieknie, w wakacje cięzko, ja ciągle w rozjazdach. Zgadamy się jeszcze Buziaczki!

Wiem, że ciężko zgadamy się na bank
Milka 13:49, 03 lip 2019

KasiaLangier napisał(a)
Pogubiłam się w Twoich wątkach chyba ich nadrabianie będę musiała przełożyć na długie, zimowe wieczory ale z tego co widzę, masz piękny, dojrzały ogród, buchający wprost obfitością Pozdrawiam

Kasia, nie ma sensu to czytać, patrz, co ostatnie strony i już dzięki i pozdrawiam