Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 06:17, 09 sty 2020

Pola napisał(a)
Irenko, dobrego roku Ci życzę i dużo sił na zmienianie ogrodu

Polu dzięki
Nie mam żadnych planów na ten rok, może jak się ociepli, coś i ja zacznę planować?, pozdrawiam
hankaandrus_44 07:44, 09 sty 2020

Pókim tu jesteś, macham do Ciebie, nie odpisuj. To tylko sygnał, że jestem z Wami. Całuśkam.
Milka 08:00, 09 sty 2020

Fajnie Hanuś.
Leje, buro i ponuro, dla ogrodu dobrze, dla mnie gorzej, no cóż, może rozbiorę choinkę i coś z hobby podziałam
galgAsia 08:37, 09 sty 2020

Irenko, dobrego, spokojnego Nowego Roku Tobie życzę
U mnie też dziś od rana pada deszcz i ciśnienie leci na twarz . I nic się nie chce... U mnie prawie wszystkie cebulowe już się pokazują, tylko hiacynty i narcyzy zachowują się przyzwoicie - śpią
malgorzata_s... 13:48, 09 sty 2020

U mnie też leje i zbiera resztkę śniegu. Kochana byle do wiosny i dużo sił i cierpliwości życzę.Silna jesteś, mamę kochasz więc dasz radę Buziak
Ania111 19:58, 09 sty 2020

Milka napisał(a)

Aniu dziękuję

Zbieram się do ściągania dekoracji świątecznych, pora wiosnę przywołać

Milka ,
Koniecznie przywoła wiosnę ,
I podziel się planami na ten sezon
Basilikum 21:16, 09 sty 2020

no bo do kogo wiosna przyjdzie najpierw jak nie do Irenki
Milka 14:53, 10 sty 2020

galgAsia napisał(a)
Irenko, dobrego, spokojnego Nowego Roku Tobie życzę
U mnie też dziś od rana pada deszcz i ciśnienie leci na twarz . I nic się nie chce... U mnie prawie wszystkie cebulowe już się pokazują, tylko hiacynty i narcyzy zachowują się przyzwoicie - śpią

Dziękuję.
U mnie też cebulowe ruszyły, najbardziej hiacynty i żonkile, nasypuję na nie ziemię i zeschłe liście.
Oj ten rok to będzie u mnie zagadka
Milka 14:56, 10 sty 2020

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie też leje i zbiera resztkę śniegu. Kochana byle do wiosny i dużo sił i cierpliwości życzę.Silna jesteś, mamę kochasz więc dasz radę Buziak

Fajnie, bo masz podlane.
U mnie dość sucho, ale przeca nie będę podlewać, chociaż hortkom i zimozielonym w donicach leję ciut wody. Głównie deszczówki, bo wiadra wszędzie i się zbiera.
Silna, no nie wiem...siebie na boczny tor odstawiłam, oczywiście że kocham mamę, czy dam radę, okaże się. Moje zdrowie też kruche
Milka 15:04, 10 sty 2020

Ania111 napisał(a)

Milka ,
Koniecznie przywoła wiosnę ,
I podziel się planami na ten sezon

Plany bym miała, gdybym w lotka wygrała.
Wiosna i tak się pcha, coś mi się zdaje po linieniu psów, że zimy już nie będzie. Może coś tam postraszy z tydzień....
Z planów tylko oddanie komuś kilka kęp rozplenicy Black Beuty, a potem na ich miejsce pójdą hakonki, tylko nie wiem, jak te giganty wykopać, potem 2 workami ziemi wyrównać teren, gdzie wywaliłam rośliny i zasiać tam trawę i tam , gdzie łyso....czyli w lesie pod wielkimi sosnami i świerkami. Przesadzić łany werbeny, zadomowiły się gdzie chciały.
Z przyjemnych rzeczy, oglądam, dumam, jak dokończyć wystrój domku letniego, czy warto, nie wiem, będzie może ładnie, ale i tak pewnie czasu braknie i nie będę miała czasu tam posiedzieć. Chyba tylko nastawiam się na....i nie powiem