Wyobraź sobie, że Montana zmarzła u Mamy Kasi w ZG...oglądałyśmy ją bardzo dokładnie i znalazłyśmy maleństwo zielone odbijające z ziemi. Czyli jednak nie wszędzie radę daje
Będę z przyjemnością oglądać Twoje powojnikowe przepychy kwiatowe. Zaraz się zacznie
Irenko doszłam do wniosku że ty masz chyba w ogrodzie zamontowane ogrzewanie podłogowe. U wszystkich przymrozki i wszytko ledwo dycha a u ciebie kwitnie bujnie. Bosko po prostu.
a co do ogrzewania podlogowego to naiedawno czytalam, ze takie Maja gdzies w okolicy Regensburga i na tym ogrzewaniu rosna szparagi. Ta Firma ma je najwczesniej wiec najlepsze ceny moze dyktowac. Ogrzewanie Maja z jakiejs fabryki, ktora by je w powietrze wysylala a tak sie nie marnuje
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
One wczesne są, zaraz te jasne 3-kolorowe ruszą
też jestem z tych okien zadowolona i zmian w tamtym rejonie jeszcze sporo roślin dopiero wyłazi, wiadomo, ciepła brak.
Widziałąm
Tez u mnie chłodno, wczoraj tak przemarzłam, że od środka ziąb mną trzepał, az w polarową pidżamę wskoczyłam
Susan lekko kwiaty liznęło, z jednej strony, reszta ok.
Te pełne tez piękne, mocno pachną, ścinam do wazonu, bo na rodkowej rabacie i tak niewidoczne już, a wykopywac nie będę.