Milka
18:18, 10 sty 2021
Aganiu, zdjęcia zaległe, nic teraz się nie dzieje, to będę zaległości pokazywać, tzn przebarwienia
.
No światłowód jest nie do porównania z Neostradą.
Masz miejsce na ambrowca, mój kolumnowy.
Zaczęłam zmiany na 3 rabatach, nie tak drastyczne, gównie zmiany miejscówek i parę nowości dosadziłam. Do jednej z tych rabat, koło domku letniego, dodam jeszcze hakonki. Ćma mi pożarła buksy, więc wiosną jak już będzie do nich dojście, wylecą kolejne i chyba dołożę cisy, albo nic, będzie luźniej; radykalnie musimy podciąć 3 cedry libańskie, nie wiem kiedy tak się rozhulały, mąż nawet myślał aby 2 całkowicie wyciąć, ale mi żal, więc mocno podkrzesamy.
Przesadzanie, to kolejna długa lista.
A reszta w praniu wyjdzie.
Pozdrawiam noworocznie

No światłowód jest nie do porównania z Neostradą.
Masz miejsce na ambrowca, mój kolumnowy.
Zaczęłam zmiany na 3 rabatach, nie tak drastyczne, gównie zmiany miejscówek i parę nowości dosadziłam. Do jednej z tych rabat, koło domku letniego, dodam jeszcze hakonki. Ćma mi pożarła buksy, więc wiosną jak już będzie do nich dojście, wylecą kolejne i chyba dołożę cisy, albo nic, będzie luźniej; radykalnie musimy podciąć 3 cedry libańskie, nie wiem kiedy tak się rozhulały, mąż nawet myślał aby 2 całkowicie wyciąć, ale mi żal, więc mocno podkrzesamy.
Przesadzanie, to kolejna długa lista.
A reszta w praniu wyjdzie.
Pozdrawiam noworocznie