Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

gosika67 20:35, 25 mar 2021

No pięknie Irenko, kolory intensywne, z daleka je widać. U mnie orliki też się same wysiewają, tylko że mam jeden kolor , róż.
Martka 21:52, 25 mar 2021

Milko-Irenko, witam się u Ciebie w wątku, ile tu dobroci ogrodowej u Ciebie, wiedzy, energii, pasji! Często Cię widziałam w różnych wątkach z konkretnymi poradami, kawał roboty ogrodowo-forumowej! Szykuję się na czytanie wątku, walory edukacyjne gwarantowane, znasz i masz tak wiele roślin oczywiście muszę to sobie jakoś podzielić, bo od 2016 widzę 2 tysiaki wpisów

Zapytam Danusię, czy nie mogłaby pomyśleć o jakiejś opcji ekspresowego przeglądania wątków np. tak żeby tylko włączyć filtr i ciach wyświetlały się wpisyt tylko samego autora wątku, to byłoby czasem szybciej do przebrnięcia, bo wiele zdjęć jest potem wielokrotnie cytowanych i trwa to (nie umniejszając wartości wpisów innych osób w wątkach, absolutnie nie to miałam na myśli, po prostu jeśli tak chciałoby się "przebiec" po wątku a w razie potrzeby zagłębić)

Ciepło pozdrawiam!
daszum 21:56, 25 mar 2021

Irenko, jak u Ciebie czyściutko.
Podziwiam, że masz w ogrodzie wszystko na błysk i jeszcze do tego czyste okna
Rumianka 22:07, 25 mar 2021

Normalnie zakochałam się w tych łanach krokusów...są piękne...
gogo 22:57, 25 mar 2021

Milka napisał(a)

Grażynko, taka zimna wiosna, ale i tak rośliny powoli idą.
To na necie jest, filmik i zdjęcia z ogrodu.
Próbuję sobie wyobrazić życie z 6 kotami i jakoś nie mogę, patrząc co moja wyprawia i to razy 6, nie dałabym rady. Może jej minie, jak się zestarzeje.
pozdrawiam

Filmik i zdjęcia obejrzałam, świetne
Kolor krokusów i ilość powalająca
Tak, myślałam, że kotka miauczy, bo ma ruję, dobrze, że już po

Do wszystkiego można się przyzwyczaić, a że dom duży / 100 m kw/, to koty się w nim gubią i nie ma sprawy
Moja starszyzna ma po 7 lat i już tak nie szaleje, dwie młódki owszem, ale my to lubimy, nawet gdy mamy wrażenie, że biega stado słoni
hankaandrus_44 10:25, 26 mar 2021

Odbierz wiadomość/
beamilusia 11:11, 26 mar 2021

Milka napisał(a)

Witaj Irenko. Prawdziwa wiosna już u Ciebie. Krokusowe łączki kolorowe. U mnie na razie tylko botaniczne kwitną. Twoje białe z fioletem cudne. I te ciemno fioletowe mają niesamowity kolor. I fioletowe w paseczki ,moje ulubione .
kasiek 20:41, 26 mar 2021

O jaka krokusolandia, super kolorki ostre
ElzbietaFranka 22:51, 26 mar 2021

Milus witam
Jeszcze do ciebie napiszę. Bardzo się dzisiaj narobiłam. Pisałaś,że lilie będziesz sądzic też się zastanawiam czy sądzić mam nadzieję,że mrozy nie przyjdą i nie skuje ziemi.

Trochę za dużo mam tej roboty jeszcze to sadzenie na szczęście przyspieszenia w przyrodzie nie na przynajmniej u mnie. Dzisiaj u nas pięknie cieplutko było.

Krokusiki bardzo ładne. Te niebieskie szafran mozna zrobic.

Może i ja się kiedyś takich doczekam.

Pozdrawiam Milus
Milka 05:29, 27 mar 2021

Mirka napisał(a)

Tak się martwiłaś że główek nie rozchylą a tu proszę krokusów zawrót głowy
Ten jak namalowany
Edit: Grzybek fajoski jak nic pasuje do twojego leśnego ogrodu

Oj masz rację Miruś
Nawet nie wiedziałam, że aż tyle mam krokusów. Jeszcze kupię gotowce i mam kilka miejsc, gdzie jak idę, to mi brak i tam posadzę. One się jednak namnażają, co cieszy.
Grzybek fajny, duży bo chyba ma 35cm.