Milka
13:00, 03 cze 2016
07_RENE
dziękuję za tak miłe słowa, zwłaszcza od ogrodniczki, bo mieszczuchy inaczej patrzą na ogród, wczoraj miałam sąsiadki, zachwycały się i kompletnie nie widziały chwastów i zaniedbane kanciki
GIERCZUSIA
Ela bardzo dziękuję i siedź ile chcesz
KINDZIA
kochana, jak do cycków to ją biorę
po ulewach oderwało mi róże od muru,mus jakoś wleźć i je znowu doczepić
no jedną nową różę coś zjadło z czubka, paki i liście, zostały same badylki
co to je zjadło???? obok są inne i na razie ok
BOGDZIA
Bożenko, z kolkwicji ogromny krzew, zdrowa i co, w tym roku po raz pierwszy po 4 latach 4 kwiatki, 2 ci sfociłam, bo wiało i te drugie 2 zwiewało
Ale muszę ci się czymś pochwalić, jakoś niedawno psy połamały wielki rodek, pomoczyłam dużą gałąź i 2 mniejsze w ukorzeniaczu i do ziemi; wczoraj sobie myślę, wygląda jednak nie teges, to wywalę, wykopuję, a on cały w korzonkach, no to sru, z powrotem do ziemi podlewanie, żeby szoku nie miał; tym sposobem ma 3 nowe rodki
klon i te rodki, to dla mnie ogromny sukces, no bo z różami i hortensjami łatwiej.
to kolkwicja
a tu kwiatki
w sumie 4
i czemu?????
dziękuję za tak miłe słowa, zwłaszcza od ogrodniczki, bo mieszczuchy inaczej patrzą na ogród, wczoraj miałam sąsiadki, zachwycały się i kompletnie nie widziały chwastów i zaniedbane kanciki

GIERCZUSIA
Ela bardzo dziękuję i siedź ile chcesz

KINDZIA
kochana, jak do cycków to ją biorę

po ulewach oderwało mi róże od muru,mus jakoś wleźć i je znowu doczepić
no jedną nową różę coś zjadło z czubka, paki i liście, zostały same badylki
co to je zjadło???? obok są inne i na razie ok
BOGDZIA
Bożenko, z kolkwicji ogromny krzew, zdrowa i co, w tym roku po raz pierwszy po 4 latach 4 kwiatki, 2 ci sfociłam, bo wiało i te drugie 2 zwiewało

Ale muszę ci się czymś pochwalić, jakoś niedawno psy połamały wielki rodek, pomoczyłam dużą gałąź i 2 mniejsze w ukorzeniaczu i do ziemi; wczoraj sobie myślę, wygląda jednak nie teges, to wywalę, wykopuję, a on cały w korzonkach, no to sru, z powrotem do ziemi podlewanie, żeby szoku nie miał; tym sposobem ma 3 nowe rodki

to kolkwicja
a tu kwiatki
w sumie 4
i czemu?????