Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

dana1s 06:16, 19 mar 2017

Piękny awatar. Taka wiosenna, uśmiechnięta kobieta
Ale zakupy, ja jeszcze nic nie kupiłam w tym sezonie i chyba mnie rozerwie. Gdzie nie wejdę tam Ktoś kusi
Pozdrawiam i udanej niedzieli!
kasiek 09:37, 19 mar 2017

Nooo ale super foty! Warto było czekać - piena wiosna!
hanka_andrus 09:55, 19 mar 2017

Pozdrawiam niedzielnie i życzę, mimo kłopotów u przyjaciółki, dużo zdrowia i nadziei na poprawę humoru. Wszystkiego najlepszego.
Pola 09:55, 19 mar 2017

Świetny awatar, zdjęcia ogrodu piękne.....zakupy wymiatają, zazdroszczę ja dopiero w przyszły weekend coś kupię i będę ogród ogarniać.
olga80 09:59, 19 mar 2017

Irenko nowy avatar super ni poznałam Cię W ogrodzie u Ciebie już na bogato dużo kwiecia u nas wiosna jeszcze nie taka kolorowa.
mirkaka 07:30, 20 mar 2017

Biała azalia piękna, ja mam Persil ale kwiaty podobne do Twojej, mam też Kermesinę Rosa, zdrowa i piękna. Homebush też u mnie gości, przesadzałam ją i wymieniałam ziemię bo słabo rosła, teraz czekam aż się wzmocni po silnym przycięciu.
Irenko, u Ciebie wiosna już bardzo zaawansowana, widać to po listkach przetacznika, u mnie dopiero maleńkie listeczki wypuszcza.
Irenko, może mogłabyś mi doradzić, mam taką górkę usypaną z ziemi z dołów, po wymianie na lepszą. Ta ziemia jest ze sporą ilością wapnia, trochę gruzu pobudowlanego. Sypię tę ziemią pod brzozami już 20 letnimi. Co mogłabym tam posadzić z krzewów żeby sobie poradziły a jednocześnie ładnie wyglądały z pniami brzóz?
AniMa 10:03, 20 mar 2017

Kadry ogrodowe zachwycają, ale Twój avatar i ten uśmiech..eM to musi Cie pilnować
Milka 12:33, 20 mar 2017

AniMa
dziękuję kiedyś pilnował

mirkaka
To już kolejna Krmesina, Homebusch tez jedna mam, ale dokupiłam, bo ładny okaz i w dobrej cenie
Na takim podłożu muszą być wytrzymałe rośliny. Do bieli brzóz pasuje pęcherznica, ma bordowe liście Diabolo, ślicznie kwitnie i potem ma czerwone owoce, możesz ją formować, potem można dać irgę Major, ładnie zadarni, a punktowo cisy złote, tez można formować; najbardziej bym się nastawiła na rośliny mało wymagające, bo brzozy jednak wodę ciągną, no i żeby można było potem łatwo liście wygrabić

Pola
dzięki Jolu moje jeszcze nie posadzone, znalazłam miejsce dla magnolii, ale muszę przesadzić jukę, nie bardzo mi się chce bo mam strasznie dużo do przesadzaniabuź

olga80
jak nie poznałaś, będę bogata
coraz bardziej kolor widać, ale pogoda makabra, w sobotę wiało, burza gradowa była, niedziela słońce, ale zimno, potem znowu deszcz, ciągle odsuwa się robota dachu..

Kasiek
cieszę się, że sie podobały od jutra idę się szkolić fotograficznie, ciekawa jestem bardzo, jak mi to pomoże

Hania
bardzo dziękujemy niedziela chłodna, potem deszczowa; u mojej mamy na razie ok, u psiapsióły ciężko, bardzo...

dana1s
dziękuję Danusiu
Tak, to kupowanie kusi, zaraz i Ty zaszalejesz ja rano byłam w TKMAX, ale cudeńka były do ogrodu, normalnie tyle bym kupiła, ale w końcu tylko nożyce wzięłam

a u mnie tak sobie patrzę, co jest, że runianka tak mi marnieje, zaraz pustynia będzie, bo kamienie tylko zostaną, rojniki marnieją, jałowce marnieją
a to moje milusińskie
podusia z runianki, druga na jałowcu, nie wiem, co juz wymyślić, żeby nie było tak niszczone..

lojalna_ 12:36, 20 mar 2017

Oj ja to bym się chętnie wyłożyła na tej runiance obok w tym słoneczku )))
Milka 12:57, 20 mar 2017

Justyna
tak w Kwiatonie, kilka nowości fajnych, tam jak wejdę, tracę rozum
może Misi sterylizację zrobię, bo ona 2 lata ma, Soni raczej nie.
U ciebie tez taka paskudna pogoda w weekend była?? Myślałam, że mi drzewa połamie.

Kuba
strasznie kaprysi wiosna ale dzięki, chwile ciepła uwieczniłam

Oliwka
Forsycje i we Wrocławiu kwitną, u mnie też już prawie
lilak nowy, to ciekawość zżera fajnie, że udało ci się wypad zrobić i kilka zadań ogrodowych wykonać
Tak pomyślałam, że jakość zdjęć wyższa, to i przymula
jutro idę się szkolić u p. Roberta...dzięki za namiary

Basilikum
tylko ja nie wiem gdzie, a na forum od razu zmniejsza instrukcja mało czytelna

Madżenka

jednym słowem, szalona kobieta ze mnie
kupiłam laurowiśnie Otto Lyken, ma pąki kwiatowe sztuk na razie 1
prawie wszystkie magnolie ruszają

w tym roku azalie Soir de Paris mam całe w pąkach, mam nadzieję, że cudnie będą kwitnąć

skimmie