Milka
11:40, 29 mar 2017
wojtas2101
trzmielinę mam od 6 lat, 2 pierwsze miejsca jej nie pasowały, posadziłam na 3 i tu ruszyła szybko, mam teraz problem, bo jest za duża przy pergoli, dlatego ją przycinam, choć ona normalnie tego nie potrzebuje; najlepiej na słonecznym miejscu sadzić, jesienią wtedy płonie; nie zauważyłam żadnych wymagań ani problemów, polecam
Jana
psa i ja ciekawa, kurs wartościowy, czasu tylko brak na zabawę z aparatem.
Gardener27
Przemku, oby nie był jak Misia, dała popalić
Ale ja psiara od 25 lat, znam się na psiakach, nie obawiam się aż tak bardzo
...najmniej problemów było z rottweilerami.
Mało mam aktualnych fot z niebieskiego, trawy ścięte tam, lawendy, hakone, róże dopiero ruszają, wiciokrzew i powojniki, niebawem azalie zakwitną, stały element, zielony to głogowniki Red Robin i trawa Amazon Mist, rusza lilak Palibin, zakwitnie 1 kwiatem, brzoza Purpurea i jaśmin wonny, jeszcze nie odpaliły.
Ale obiecuję aktualne fota porobić
Palibin
rojniki i ozdoby szklane do zakątka
plakat metalowy
ruszyły czosnki i hiacynty, igła Kleopatry, rozchodniki
moze bratków dosadzę..
trzmielinę mam od 6 lat, 2 pierwsze miejsca jej nie pasowały, posadziłam na 3 i tu ruszyła szybko, mam teraz problem, bo jest za duża przy pergoli, dlatego ją przycinam, choć ona normalnie tego nie potrzebuje; najlepiej na słonecznym miejscu sadzić, jesienią wtedy płonie; nie zauważyłam żadnych wymagań ani problemów, polecam

Jana
psa i ja ciekawa, kurs wartościowy, czasu tylko brak na zabawę z aparatem.
Gardener27
Przemku, oby nie był jak Misia, dała popalić

Ale ja psiara od 25 lat, znam się na psiakach, nie obawiam się aż tak bardzo

Mało mam aktualnych fot z niebieskiego, trawy ścięte tam, lawendy, hakone, róże dopiero ruszają, wiciokrzew i powojniki, niebawem azalie zakwitną, stały element, zielony to głogowniki Red Robin i trawa Amazon Mist, rusza lilak Palibin, zakwitnie 1 kwiatem, brzoza Purpurea i jaśmin wonny, jeszcze nie odpaliły.
Ale obiecuję aktualne fota porobić

Palibin
rojniki i ozdoby szklane do zakątka
plakat metalowy
ruszyły czosnki i hiacynty, igła Kleopatry, rozchodniki
moze bratków dosadzę..