YOLKA
Jolu, ona wie, że źle robi, potem chowa się za donice, my śpimy, a ta grandzi, ale koniec legowisk, bo sprzątanie tych posiekanych gąbek pod tujami, mało męża nie wykończyło, zeszło mu aż 4 godziny, prawie 200m upstrzone

dziękuję
07_RENE
Renatko,u mnie tez liście niezbyt wyglądają, zresztą nie lubię ich, niektóre ścięłam i chyba jest lepiej. Tak, dziwny psiak...pobiła łobuzowaniem wszystkie, a ma już rok i 2 miesiące, a pysio malutki, a potrafi cuda
AGATA
to szybko Agatko, u mnie w cieniu to i wolniej idą. Te niebieskie kwitnące, to pod południowym murem.
JOLANKA
oj lubiłam ten film
MADZENKA
ma pełno zabawek, to raczej nie ich brak, tylko w tym kundelku jakiś pieroński przodek
HANA75
ja też mam wrażenie, ze tej wiosny tego słońca mało, albo 2 ostatnie wiosny tak nas zmanierowały, że jesteśmy coraz bardziej niecierpliwe, bo było prawie od razu letnio.
To w takim układzie gazony zdadzą egzamin. U mnie w nich żurawki, te co padły wymieniam na siewki ciemierników i tawuła GOLD CARPET, rośnie malutka w kulkę. Choć kamień ładniejszy, ale koszt większy, moje jeszcze ciut i cisy zasłonią.