Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

katel 18:00, 01 mar 2017

jolanka napisał(a)
Obiecywalam sobie, ze na pewno, drukowanymi, na pewno nie bede kupowala żadnych roślin w marketach. I co? I d..pa. Wczoraj w L kupilam kłącza - a później znowu bede narzekać i radzić innym aby nie kupować

Hi hi hi, ja też tak mam, dziś byłam w Obi ale na szczęście z eMusiem i nam się spieszyło - wychodziłam jak dziecko z cukierni, nogi do przodu maszerowały a głowa do tyłu odwrócona
Aurelllia 18:02, 01 mar 2017

hmmm L ? L..l ? L...y m....n ? Jak to pierwsze to ja też na kłącza stamtąd się skusiłam
jolanka 18:23, 01 mar 2017

Makao_J napisał(a)
No to ja też mam rozsypany słonecznik po ziemi. Ciekawe czy coś wyrośnie

Ja wzejdzie w trawniku to ok, kosiarka zetnie, gorzej jak porozrzucały po rabatach Najwyżej gimnastyke będę miala
jolanka 18:24, 01 mar 2017

asiak napisał(a)

Muszę zakazać sobie wstępu do L

Haha Ciekawe jak?
jolanka 18:26, 01 mar 2017

katel napisał(a)

Hi hi hi, ja też tak mam, dziś byłam w Obi ale na szczęście z eMusiem i nam się spieszyło - wychodziłam jak dziecko z cukierni, nogi do przodu maszerowały a głowa do tyłu odwrócona

Byłam w OBI ale nic mi się nie spodobalo Na szczęście Co nie znaczy, ze nowej dostawy nie będzie Jak jestem z eMem to tez musze szybko wychodzić, bo zanim wejdziemy to on juz wychodzi<D
jolanka 18:27, 01 mar 2017

Aurelllia napisał(a)
hmmm L ? L..l ? L...y m....n ? Jak to pierwsze to ja też na kłącza stamtąd się skusiłam

W L Część jeszcze w koszu w garazu no bo przecież nic, nic, nic nie kupilam
jolanka 18:32, 01 mar 2017

To tylko próbka samej bazylii kupiłam 5 rodzajów, kwiatków też sporo, dalie, jeżówki, irysy, astry i kilka innych, które tylko po łacinie sie nazywają więc muszę sie dowiedzieć kto zacz

agnieszka_m 18:45, 01 mar 2017

sporo nasionek
a co to ta tykwa ???
to się je czy
jolanka 18:51, 01 mar 2017

No i zrobiłam to, czego się nie spodziewałam Wycięłam na działce brzozę Musiałam podjąć decyzję czy czekać aż za kilka lat przewróci mi się byc może na dom, czy ryzykować Była piękna ale przechylała się coraz bardziej w stronę domu. Ponieważ była juz dosyć wysoka, gdyby tak się stało mielibysmy poważny klopot.
To zdjęcie z ubiegłego roku. Nie widać na nim całej brzozy - miała juz jakieś 13 metrów wysokości a pochylenie w stronę domu coraz większe
Jak eM ścinał - specjalnie na wys pnia ok. metra, to poleciała pod taras, zabrakło 0,5 metra.

A tak po

W tym samym miejscu chce posadzić też brzozy ale te niższe. Może uda się zrobić mini lasek
Doradźcie coś , plizzzz
MirellaB 19:01, 01 mar 2017

Rabata z brzozami najbardziej mi się podoba u Edyty Lindsey80. Zobacz do niej na wątek, ostatnio wstawiała zdjęcia dla Ewy Bacowej jak wygląda ta rabata o każdej porze roku