Rzeczywiście wszyscy sąsiedzi zatrzymują się przy ogrodzeniu, tak go z daleka widać: D
Do roz to chyba bym nie sadziła. Ta akurat ma pstrokate liście a poza tym chyba nie bardzo lubi pełne słońce jak róże
Masz racje, zła to jestem bardziej na siebie
Tylko, z to im się do tej pory to nie zdarzyło. Zawsze bylam zadowolona, nie chciałabym zniechęcać nikogo. Rozmawialam z nimi przez telefon, nawet proponowali abym przywiozła z powrotem ale przy takich ilościach jakie bralam, na szczęście niewiele, nie miało to sensu. Mam nauczkę, żeby sprawdzać a nie ufać pracownikom.
Tulipanowiec wiosną stracił liście dwa razy. Odrosly jak widzisz bardzo dobrze. Grujecznik tez mocno przemarzł. Cieszę sie, że nic im się nie stalo.
Poszlak wczesniej, ze jesień to nie jest moja ukochana pora roku ale kolory ma piękne.
Na liście to ja nie patrzę bo las daje mi ich niesamowite ilości Jak będą takie mokre jak do tej pory to nie mam pojęcia jak jej sprzątać.
Czy grujecznik szybko rośnie? Nawet szybko. Muszę poszukać Ci zdjecia z UB roku. Dam wtedy znać to sobie zobaczysz.