Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę... » Edycja postu

Przerwa na kawę...

inka74 20:38, 01 sie 2019

Chcę bezczelnie powiadomić, że dorobiłam się wygodnej ławy do siedzenia i leżenia. Byczę się. Z książką i dobrą herbatką. Tego mi było trzeba

Ponieważ nie chce mi się ruszyć wrzucam wczorajsze zdjęcia. Po przymiarkach dziś dokupiłam jeszcze jeden moduł i teraz to dopiero można się wyciągnąć
anna_t 21:52, 01 sie 2019

Ale ci dobrze!
mrokasia 23:00, 01 sie 2019

Aaaa, my w tym roku też zakupiliśmy na taras komplet z dwiema sofami. Wcześniej na tarasie był stół z krzesłami. Teraz zachodzę w głowę jak mogłam nie mieć tych sof... komfortowo jest . A Ty oprócz tego masz jeszcze to bujane jajo... pełnia szczęścia i wygody .
Kasya 03:56, 02 sie 2019

inka74 napisał(a)
Chcę bezczelnie powiadomić, że dorobiłam się wygodnej ławy do siedzenia i leżenia. Byczę się. Z książką i dobrą herbatką. Tego mi było trzeba

Ponieważ nie chce mi się ruszyć wrzucam wczorajsze zdjęcia. Po przymiarkach dziś dokupiłam jeszcze jeden moduł i teraz to dopiero można się wyciągnąć

O no super... takie jak moje to wiem co mówię
Kasia_CS 06:51, 02 sie 2019

Sofa na tarasie to jest to! I albo mi się wydaje albo fajnie się zgrał kolor drewna z kolorem ram okiennych
inka74 12:25, 02 sie 2019

anna_t napisał(a)
Ale ci dobrze!
z tego co pamiętam to ty też taki fajny komplecik masz więc wiesz sama jakie to wygodne wczoraj usnęłam z książką na tarasie
inka74 12:29, 02 sie 2019

mrokasia napisał(a)
Aaaa, my w tym roku też zakupiliśmy na taras komplet z dwiema sofami. Wcześniej na tarasie był stół z krzesłami. Teraz zachodzę w głowę jak mogłam nie mieć tych sof... komfortowo jest . A Ty oprócz tego masz jeszcze to bujane jajo... pełnia szczęścia i wygody .
jojo jest rano na kawkę a wieczorem z książeczką sofa. Błogostan normalnie. Nie wiem gdzie ja głowę miałam wstawiając stół z krzesełkami. W lato w ciągu dnia tam nie da się obiadu zjeść bo jest za gorąco ale rano i wieczorem przyjemnie się siedzi, nawet bardzo przyjemnie. Tak myślę, że taki południowo zachodni taras to dobry jest na odpoczynek a zachodni na czas obiadowy.
inka74 12:33, 02 sie 2019

Kasya napisał(a)

O no super... takie jak moje to wiem co mówię
rozumiem, ze popierasz wybór Przejrzałam ofertę stacjonarną we wszystkich budowlanych w koło i innych tego typu a z netu to mebla takiego nie kupię. Muszę usiąść i posiedzieć zanim się zdecyduję. A te były wygodne. I mogę je w razie potrzeby przekonfigurować. 2 śruby wykręcam i można zmienić. W ogóle na razie zrobiłam tak, że kupiłam 2 elementy z 2 bokami ale zamontowałam bok tylko na jednym. Jeden bok jest jakby ten układ leżankowy mi się znudził po prostu.
inka74 12:36, 02 sie 2019

Kasia_CS napisał(a)
Sofa na tarasie to jest to! I albo mi się wydaje albo fajnie się zgrał kolor drewna z kolorem ram okiennych
Nie wydaje ci się - te same odcienie, może minimalnie ciemniejsza jest sofa. Fotel jajo też ma ten odcień, i donice też

Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Teraz tylko wyprawię moich chłopaków na wyjazd i mogę odpocząć ))))
Anda 13:19, 02 sie 2019

Czyli będzie totalna laba na tarasie Popieram
Sama nie mam sofy, a jedynie leżaczek i stół z krzesłami, ale akurat u mnie zdaje to egzamin
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies