Ania
08:05, 12 maj 2011

Jestem początkująca więc proszę o wyrozumiałość
Przepraszam, że dopiero dzisiaj zdjęcia ale mam kiepski internet i nie chciały mi się wczytać.
Przed domem mam rabatkę na tle tuj szmaragd posadziłam iglaki każdy w innym kolorze, jest tam:
Jałowiec płożący Blue Chip
Jałowiec nadbrzeżny Juniperus conferta
Jałowiec Pfitzera Gold Star
Jałowiec rozesłany Bonin Isles
Jałowiec łuskowy Blue Spider
Sosna górska Pinus Mugo pumilio
Świerk biały Rainbows End
Świerk płożący srebrny
pozatym jest po 3 berberysy Admiration i Aurea, jedna juka, 3 trzmieliny, Ognik szkarłatny kuntayi, 1 żórawka purple, 2 modrzewnice pospolite Nikko, kępa 5 wrzosów, przy brzegu jest rozrośnięta kępa karmnika ościstego, na brzegu biała kępa płomyka szydlastego i różowa Żagwinu to tyle na tym języczku rabaty przed domem.

Przepraszam, że dopiero dzisiaj zdjęcia ale mam kiepski internet i nie chciały mi się wczytać.
Przed domem mam rabatkę na tle tuj szmaragd posadziłam iglaki każdy w innym kolorze, jest tam:
Jałowiec płożący Blue Chip
Jałowiec nadbrzeżny Juniperus conferta
Jałowiec Pfitzera Gold Star
Jałowiec rozesłany Bonin Isles
Jałowiec łuskowy Blue Spider
Sosna górska Pinus Mugo pumilio
Świerk biały Rainbows End
Świerk płożący srebrny
pozatym jest po 3 berberysy Admiration i Aurea, jedna juka, 3 trzmieliny, Ognik szkarłatny kuntayi, 1 żórawka purple, 2 modrzewnice pospolite Nikko, kępa 5 wrzosów, przy brzegu jest rozrośnięta kępa karmnika ościstego, na brzegu biała kępa płomyka szydlastego i różowa Żagwinu to tyle na tym języczku rabaty przed domem.