Anet, a w jakiej odległości sadziłaś cebule tulipanów?bo ja w 10cm rozstawie i tak mi w kupie uroslyjuż je wykopujesz?bo ja się chyba rozpędziłam i z awcześnie wykopałam część swoich.
No mam nadzieję, że jak zostanie skończona to dopiero będzie można ochać
Drzewo malowane jest dwukrotnie impregnatem tikurilli z mieszalnika kolorem 560
Luki ona nie owiana, ona nieskończona... ale napewno będzie obwódka z bukszpanu, kulki, hakone i .... no właśnie mam problem bo miałam dwie wersje trzy umbry lub jeden buk. Stanęło na buku zlatia. Byliśmy dzisiaj u Szmitów by kupić i rozczarowałam się nie miło... Tuż przed Ciechanowem zaczęło padać, jak dojechaliśmy delikatnie mżyło, żadnego ludzia, dwóch Panów na nasz widok się nie ucieszyło (delikatnie mówiąc)... Na stronie w aktualnej ofercie mają podane rózne buki w różnych wysokościach i różnych pojemnikach, okazało się jednak, że nie posiadają żadnego buka, tylko kopane tricolor na jesieni... Miałam zamiar kupić 3 rh ale jako że panowie poprzykrywali wszystkie agro w obawie przed nadchodzącym mrozem nic nie można było zobaczyć.... Miałam jeszcze zamówić 210 sadzonek bluszczy, 30 tawułek gold priincess, 3 conici - do biura i może 3 umbry przed płot ale się wkurzyłam podejściem i nie kupiłam NIC. Wróciłam zmarznięta i zła.... jedyne pocieszenie to obiad jaki zjedliśmy po drodze w świetnej karczmie
Zatem szukam teraz dużego buka zlatia - minimum 250cm. Gdyby ktoś wiedział gdzie go kupię, to proszę o info