Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Pszczelarnia 13:45, 30 maj 2014

Czyli jak obsadzisz wszystkie donice to znak - wakacje!
Już jest relaksacyjnie u Ciebie, Aneto. Kosmos cudowny i pasuje do wielu kolorów.
A rabata trawiasto-hostowa to chyba jeszcze i bergeniowa jest?
ana_art 13:52, 30 maj 2014

Joanna___ napisał(a)
Ana,gdziesik wyczytałam że donic szarych (michy)szukasz? Dużo szaraków widziałam ostatnio w Obi,ładne,duże,solidne,obłe kształty......chyba bez dziury na dnie ale nie jestem pewna.
Zaglądam raz po raz do Twojego buszu oczy nacieszyc.
szarej nie, ale białej lub czarnej takiej powyżej metra średnicy, muszę zerknąć na stronę obi. Dzięki
ana_art 13:56, 30 maj 2014

Selly napisał(a)

Róża piękna , a i kot jaki wytresowany ! Wie, że do domu pukać trzeba
a żebyś wiedziała, ze on puka czym doprowadza mnie do szału bo mam zawsze to okno brudne, najgorsze to to że tteraz założyliśmy moskitiere i nie ma jak pukać to drapie, a ja go za to gonię
Luki 13:57, 30 maj 2014

Jeszcze rok muszę poczekać na swój zakątek z brzozami na razie mam się gdzie nacieszyć.
Stipa ciągle mnie zachwyca, ale gdyby to trawsko zimowało bez najmniejszych problemów... ewentualnie było powszechnie dostępne.
ana_art 13:58, 30 maj 2014

dubel
ana_art 13:58, 30 maj 2014

dorciabe napisał(a)
Ana ślicznie

Powiedz mi proszę czy te kosmosy to jakieś miniaturki? też takie chcę, z trawkami bajeczne
I jeszcze co to jest takie srebrno-szare w donicach z surfiniami?
to kosmoosy czekoladowe według wszelkich opisów rosną do 60-70cm, a jak będzie to się okaże mam je pierwszy rok. Finka powiedziała, że jeśli będą dostawały nawóz to będą długo kwitły, na co liczę
To srebrne to kocanka
ana_art 14:02, 30 maj 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Czyli jak obsadzisz wszystkie donice to znak - wakacje!
Już jest relaksacyjnie u Ciebie, Aneto. Kosmos cudowny i pasuje do wielu kolorów.
A rabata trawiasto-hostowa to chyba jeszcze i bergeniowa jest?
w tym roku mam troszeczkę inaczej obsadzone donice niż zwykle ale róż dominuje jak zawsze, potrzebuję dokupić traw, chcę kupić jeszcze taką róże w donice na róg tarasu i wakacje
Masz racje jest tam jeszcze bergenia ale jednak trawy dominują
liczę na jutrzejszy dzień, mam długą listę zakupów
dorciabe 14:06, 30 maj 2014

Mój kot tak samo "puka" w okno. Staje i łyżwuje w szybę. Szyba porysowana i brudna.
ana_art 14:07, 30 maj 2014

Luki napisał(a)
Jeszcze rok muszę poczekać na swój zakątek z brzozami na razie mam się gdzie nacieszyć.
Stipa ciągle mnie zachwyca, ale gdyby to trawsko zimowało bez najmniejszych problemów... ewentualnie było powszechnie dostępne.
Łukasz z brzozami o tyle dobrze, że one szybko rosną moje mają trzy lata i jak je kupowaliśmy to prawe nie było ich widać, miały grubość cienkiego palika bambusowego. Ze stipą w tym roku mi się udało bo przezimowała, w tamtym niestety padła. Niestety jest trudna do kupienia, przynajmniej u mnie....
Gocha 14:24, 30 maj 2014

Aniu przepiękny jest Twój ogród. Patrzę , patrzę i nigdy nie mam dosyć. Róże przepiękne, nasadzenia w donicach cód miód Pozdrawiam.