Do Vanilek też wzdycham, wczoraj musiałam popodwiązywać kwiaty bo leżały kwiaty jeden na drugim i marniały
Konkurs jest dwuetapowy, głosują internauci i ocenia jury redakcyjne... już zostałam skrytykowana że pokazuje ogród wykonany przez projektanta, a takie ogrody są bleee, zatem nie nastawiam się na nic
ooo to po pierwsze pewnie postaliście w korku... po drugie szkoda, że wcześniej się nie odezwałaś, zajechalibyście na kawkę, po trzecie z drogi nie zobaczyłabyś mojego domu...
Iwonko bo bez sensu robić sobie odtakową robotę. Ogólnie jestem na nie wobec agro, ale pod kamyki nie ma innej opcji... i tu nnie chodzi o chwasty tylko o mieszani się kamieni z ziemią...
Pięknie u ciebie jak zawsze zresztą,więc nic nowego nie napisałam
Podaj linka to też zagłosujemy na twój ogród.
Ana,kupiłam dwie Vanillki i jedna już ładnie zmieniła kolor,a druga nadal biała,śmiesznie to wygląda,ale też mnie dziwi,bo kupione w jednej szkółce i sadzone w tym samym czasie.Spotkałas sie już z czymś takim?....no i wadę mają,że się bardzo pokładają,muszę pomyśleć o podwiązaniu ich
najwyższa to gracilimus w tej chwili ma około 2 metrów, bardzo ładnie przyrasta, cudnie szumi. Taką samą teraz posadziłam w plecach pod pergolą, liczę, że w przyszłym roku zasłoni mi siatkę.
Projekt w moim przypadku to taki kręgosłup, otworzył mi oczy i pozwolił się 'pobawić' bo o ile linia rabat jest identyczna to już wypełnienie rabat różni się, w niektórych miejscach jest zupełnie inne np w miejscu gdzie są trzy brzozy, trawy i hosty miał być jeden buk i kilka traw... mogłabym tak wymieniać i wymieniać. Najważniejsze, że mi się podoba
Powiem Ci że Rh od Ciebie ma sporo pąków kwiatowych już się nie mogę doczekać jak zakwitną
moje przez pierwsze dwa lata też się pokładały, one mają wiotkie gałązki i duży ciężki kwiat. W tym roku są niby sztywniejsze, ale po deszczu również leżą, też podwiązałam bo mi i ich i rozchodników szkoda.