Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 10:25, 01 cze 2015

Zeta napisał(a)
Ana a jak ty te kosmosy będziesz przechowywać ja w zeszłym roku kupiłam 10 sztuk i nie dałam rady ich przechować ...podobno trzeba tak jak danie przetrzymać w piwnicy?
tak żekomo się je przechowują, w ubiegłym roku nawet nie podjęłam działań bo nie mam odpowiednich warunków
ana_art 10:47, 01 cze 2015

ewa004 napisał(a)
Aniu w tym roku widzę że begonie jednoroczne masz z ciemnymi listkami .
Pozdrawiam
a mam mieszane w tamtym roku od frontu były zielone a od tyłu bordowe listki, w tym na odwrót
10:55, 01 cze 2015
a gdzie ty kupujesz kłącza kosmosów ja kupiłam torebke z nasionami mix kolorów i zobacze czy mi spasuje ..narazie mnie wnerwia bo wysialam do gruntu poczatkiem maja i chwast rośnie a one slabo kiełkują.

Edit 11:09, 01 cze 2015

Anetko, u Ciebie jak zawsze cudnie. Z roku na rok coraz piękniej. Wszystko rośnie jak na drożdzach Byłam i oczęta swoje nacieszyłam, bo jak u Ciebie fotek się naoglądam to chce mi się u siebie działać z większą mocą.
IzaK 12:31, 01 cze 2015

jaki fajny samochodzik mają Twoi Panowie... to ich hobby?

Ana czy ja tez mogę prosić o namiary na kosmosiki?
ana_art 13:54, 01 cze 2015

eee_taam napisał(a)
a gdzie ty kupujesz kłącza kosmosów ja kupiłam torebke z nasionami mix kolorów i zobacze czy mi spasuje ..narazie mnie wnerwia bo wysialam do gruntu poczatkiem maja i chwast rośnie a one slabo kiełkują.

ale to nie te zwykle kosmosy z listkami jak koperek tylko takie czekoladowe które mają zupełnie inne listki , nie wiem czy bedzie fobrze widać, kwiat maja tez dużo mniejszy
ana_art 13:56, 01 cze 2015

Edit napisał(a)
Anetko, u Ciebie jak zawsze cudnie. Z roku na rok coraz piękniej. Wszystko rośnie jak na drożdzach Byłam i oczęta swoje nacieszyłam, bo jak u Ciebie fotek się naoglądam to chce mi się u siebie działać z większą mocą.
uwielbiam takie teksty bo motywują rownież mnie fajniej kogoś motywować swoją praca niż wpędzać w kompleksy
ana_art 14:03, 01 cze 2015

IzaK napisał(a)
jaki fajny samochodzik mają Twoi Panowie... to ich hobby?

Ana czy ja tez mogę prosić o namiary na kosmosiki?
czy choćby, nie wiem to ich pierwsza przygoda, mieli auto które nadawało sie do zezlomowania, akurat usłyszeli ze jest akcja charytatywna, wystylizowali cienkiego i pojechali, ku ich zdumieniu poszło im mega dobrze

Kosmosy kupowałam u nasZej forumowej koleżanki Marty Finki,
IzaK 14:16, 01 cze 2015

dziękuję za namiar... idę sobie "pobuszować" w bylinkach
Milka 14:55, 01 cze 2015

Przedpłocie elaganckie zaraz wstawię tę trawę, co diagnozujemy, ale skoro w necie znalazłąs taki opis, to chyba będzie ta sama