Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 20:56, 25 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Pięknie startują Ci hortensje
Interesuję się ostatnio trawkami Możesz mi napisać jakie masz trawki tu

rozplenica

Morning Light

ana_art 20:57, 25 lip 2015

martaibartek napisał(a)
Aneta jak zawsze ogród zachwycający!
Wszystko idealnie przystrzyżone, odchwaszczone, kanciki żyleta. Pięknie.

I u mnie kosmosy w tym roku bida. W tamtym trzymały długo kwiat i każda sadzonka była potworem, a teraz siedzą takie chude niskie...

dziwnie w tym roku kwitną, niczym róże, przekwitły i teraz zbierają się do drugiego kwitnienia, w ubiegłym roku kwitły cały czas.
ana_art 20:59, 25 lip 2015

ren133 napisał(a)

Ana
Jaką masz trawę w hortensjach?
I jeszcze chciałam zapytać o kosmosy - jak długo one kwitną? ... czy Ty nie
kupowałaś ich w maju?

tutaj rozplenice, kosmosy kupowałam 24.05 jak jechałam do Bożenki, ale to kwiatki które kwitną cały sezon tzn przynajmniej powinny
ana_art 21:00, 25 lip 2015

jadwiszka napisał(a)
Ana czy ta krwawnica jest jakaś odmianowa, czy zwykła krwawnica jak na polu w rowie?

Bo takie z pola mogła bym sobei przytargać, ale boję się ekspansywności to raz - a dwa one jak przekwitną to brzydkie, a jak kwitną to bardzo mi się podobają pokrojem i kolorem.

ta którą kupowałam to Robert zobaczymy jak się będzie spisywała
ana_art 21:04, 25 lip 2015

na przedpłociu róże zbierają się do drugiego tłoczenia, szałwia przycięta. Zaczynają jeżówki. Musze wyciąć przekwitłe przywrotniki i za chwile tawułki

ana_art 21:06, 25 lip 2015

w żwirku miałam takie całe połacie werbeny... w rabatach wysiały się z samego brzegu, muszę je chyba poprzesadzać na tyły...
ana_art 21:07, 25 lip 2015

jest i taka oto wisienka

nicol21 21:14, 25 lip 2015

Widzę, ze przedpłocie pokazujesz [tak jak prosiłam ] Piękne jest! sprytnie i dyskretnie masz przywiązane drzewa, prawie w ogóle nie widoczne.
Ogród cudny, a jak ładnie jeżówki się prezentują z trawami - hoho!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
ana_art 21:22, 25 lip 2015

nicol21 napisał(a)
Widzę, ze przedpłocie pokazujesz [tak jak prosiłam ] Piękne jest! sprytnie i dyskretnie masz przywiązane drzewa, prawie w ogóle nie widoczne.
Ogród cudny, a jak ładnie jeżówki się prezentują z trawami - hoho!

nie chiałam dawać trójnogów, a przywiązać trzeba było, kombinowałam i wyszło jak wyszło. Na początku te linki z ogrodowej siatki mnie drażniły ale teraz nie zwracam na nie uwagi
ogrodomaniaczka 23:01, 25 lip 2015

Ana czy możesz użyczyć namiar na tego producenta bukszpanów z okolicy Wrocławia.Będę bardzo wdzięczna(: