Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 22:37, 31 maj 2016

Makao_J napisał(a)

Tak identyczne, ale pędy grube i sztywne. W ubiegłym roku kopałam by sprawdzić skąd wyrastają i szczerze mówiąc to ciemna w tych sprawach jestem ale wydawało mi się że rosną nad podkładką. Ale ręki sobie uciąć nie dam.
szkoda ręki
ana_art 22:38, 31 maj 2016

Margo napisał(a)

Piwonie piekne, ale u mnie też tradycyjnie jak zaczynały piwonie to deszcze i silne wiatry załatwiały kwiaty w 2 dni. W zeszłym roku pożegnałam się z piwoniami, szkoda było mi miejsca żeby tylko 2 dni podziwiać ich piękno, a zacisznych miejsc jeszcze u mnie nie ma. Może kiedyś się z nimi przeproszę. Teraz będę podziwiać u Ciebie
w tamtym roku mi się udało bez deszczu, a teraz cały tydzień nadają burze... więc nie wiem czy będzie co podziwiać
jolanka 23:03, 31 maj 2016

ana_art napisał(a)
w tamtym roku mi się udało bez deszczu, a teraz cały tydzień nadają burze... więc nie wiem czy będzie co podziwiać

Juz mozna podziwiać Burze nie będą cały czas - mam nadzieję

Ana, zostawiasz przekwitłe liscie tulipanów ?
Makao_J 23:33, 31 maj 2016

ana_art napisał(a)
szkoda ręki

Hihi, to prawda.
BasiaLT 10:51, 01 cze 2016

Właśnie jestem po lekturze twojego wątku. Cudnie masz po prostu. Gdyby nie zamieszczona historia w życiu bym nie uwierzyła że sama wszystko robiłaś bez pomocy projektanta i firmy wykonującej ogrody. Masa pracy ale efekt powalający
uziemiona 17:39, 01 cze 2016

Rośliny na przedpłociu ze żwirkiem super się prezentują, chyba całą ulicę nim wysypaliście, i dziwne, że nie widać na nim śladow. No chyba, że perfekcyjna Anetka wyrównuje ciagle. Wszystko perfetto!

Madzenka 19:18, 01 cze 2016

Moja Golden Celebration nigdy nie wypuszczała dziczek. Ale dziczka na innych rózach łatwo poznać bo maja zupełnie inne liscie.

U mnie tez jezówki juz tuż tuż, czy mi sie wydaje czy wczesniej kwitną w tym roku??
ana_art 19:55, 01 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Moja Golden Celebration nigdy nie wypuszczała dziczek. Ale dziczka na innych rózach łatwo rzoznać bo maja zupełnie inne liscie.

U mnie tez jezówki juz tuż tuż, czy mi sie wydaje czy wczesniej kwitną w tym roku??
do kwitnienia jeszcze im troche braakuje i to tylko na jednym jest pąk, ale też mi się wydaje że jakoś wcześnie, róże jeszcze można powiedzieć że nie kwitną a jeżówki w pąku... dziwny ten rok.
ana_art 19:56, 01 cze 2016

uziemiona napisał(a)
Rośliny na przedpłociu ze żwirkiem super się prezentują, chyba całą ulicę nim wysypaliście, i dziwne, że nie widać na nim śladow. No chyba, że perfekcyjna Anetka wyrównuje ciagle. Wszystko perfetto!

to boczna droga jeżdżą tylko sąsiedzi, nikt zrywów nie robi :0 Ale fakt że czasami coś tam wyrównuje, pielę w tych kamieniach śmiesznie to wygląda, ale....
ana_art 19:58, 01 cze 2016

BasiaLT napisał(a)
Właśnie jestem po lekturze twojego wątku. Cudnie masz po prostu. Gdyby nie zamieszczona historia w życiu bym nie uwierzyła że sama wszystko robiłaś bez pomocy projektanta i firmy wykonującej ogrody. Masa pracy ale efekt powalający
Witaj, oj widać że niezbyt uważnie czytałaś miałam projekt który zmodyfikowałam, ale fakt wszystko zrobione moimi rękoma i mojej rodziny