Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

malkul 15:48, 21 sie 2017

niecieperię szpilek! nie ciepie nie cierpieć. i marnować czasu na głupoty. Ana ogrody powstają przede wszystkim dzięki pracy , marzeniom i samozaparciu - i tego się trzymajmy.
co to za różnica czy projekt był czy nie.
Prawda jest taka ze jak kogoś stać to zapłaci a jak nie to projektuje za pomocą osób trzecich za free ewentualnie sam. Efekt są naprawdę bardzo różne.
ogrody są po to aby ja kochać a nie się o nie kłócić

ana_art 16:05, 21 sie 2017

malkul napisał(a)
niecieperię szpilek! nie ciepie nie cierpieć. i marnować czasu na głupoty. Ana ogrody powstają przede wszystkim dzięki pracy , marzeniom i samozaparciu - i tego się trzymajmy.
co to za różnica czy projekt był czy nie.
Prawda jest taka ze jak kogoś stać to zapłaci a jak nie to projektuje za pomocą osób trzecich za free ewentualnie sam. Efekt są naprawdę bardzo różne.
ogrody są po to aby ja kochać a nie się o nie kłócić

Gosia nie o to chodzi w jaki sposób i przy czyjej pomocy ogród powstał, ważne by cieszył. Mi akurat nie musisz mówić o pracy w ogrodzie, o samozaparciu i marzeniach buziak
siakowa 18:05, 21 sie 2017

Ja tylko napisze ze kilka razy na Ig chcąc odpowiedzieć komuś skasowałem jego wpis... Bezpowrotnie i nie broniąc nikogo może niepotrzebne są nadinterpretacje
Nie mogę jednak zrozumieć jak można przegadać z kimś wiele godzin przez telefon i nagle postanowic rozwiązac problem tutaj... Na forum..
gobasia 19:01, 21 sie 2017

o masz ci los ...i tu kwasy
Makao_J 20:37, 21 sie 2017

Anetko niby jesień się zbliża ale u Ciebie bardzo świeżo i kolorowo. Nic Ci nie przybiera jesiennych barw. U mnie już liście lecą z drzew. Jesień czuję

Pięknie masz
Kasiolaaa 21:03, 21 sie 2017

My dzisiaj palilismy bo zimno w domu bylo
MirellaB 21:42, 21 sie 2017

A teraz na dworze jak zimno brrrr. Typowa jesienna pogoda
Jesień lubię, ale ciepłą i złocistą
ana_art 08:58, 22 sie 2017

Makao_J napisał(a)
Anetko niby jesień się zbliża ale u Ciebie bardzo świeżo i kolorowo. Nic Ci nie przybiera jesiennych barw. U mnie już liście lecą z drzew. Jesień czuję

Pięknie masz
Ania u mnie na trawniku też widziałam pojedyncze liście z brzóz...
Makao_J 11:18, 22 sie 2017

No tak. Brzozy już śmiecą. Dobrze że jeszcze te kwiaty pięknie kwitną to tak oddalają te myśli od jesieni choć powrót dzieciaków do szkoły wciąż mi o niej przypominają
ana_art 11:30, 22 sie 2017

Makao_J napisał(a)
No tak. Brzozy już śmiecą. Dobrze że jeszcze te kwiaty pięknie kwitną to tak oddalają te myśli od jesieni choć powrót dzieciaków do szkoły wciąż mi o niej przypominają
u mnie w tym roku juz wszystkie do jednej placówki szkolnej idą poza najstarszym oczywiście