Grunt to systematyczność... do tej pory sie jakos to sprawdzało.. lepiej lub gorzej.. Za takie wakacje zniosłabym mszyce, chwasty i wiele innych .. ale mam tylko to pierwsze Ale fotki wakacyjne bardzo mi się podobały
I ogród nawet z chwastami mi się tez podoba
wiesz ja bym chyba odpuściła takie palenisko na drewnianym tarasie. Czasami skry wypadną podczas palenia, tłuszcz nie kapie bo jednak ruszt jest ciut mniejszy niż pakenisko
zawsze kibicowałam Marcie i z przykrością muszę wrócić do Twojego komentarza... Oczywiście bardzo żałuje że Marta " zrezygnowala z ogrodowiska. Bo bardzo lubiłam jej widzenie świata...do dzisiaj nie dziwiłam się dlaczego, tymbardziej że znałam jej "stanowisko i powody" ... Niektorzy mają szanse oglądaj jej ogród na innym portalu, gdzie publikuje codziennie kilka postów ze zdjęciami. Doskonale pamietam jej początki na ogrodowisku w 2013 i do dzisiaj mam w oczach pierwszy kadr z jej ogrodu. Trawnik a w nim drzewo obsadzone z jednej strony konwalnikiem a z drugiej red baronem. wczoraj wyraziłam swój zachwyt nad tym jak olbrzymią metamorfozę przeszedł jej ogród dzięki ogrodowisku od tego symbolicznego drzewa do tego co ma teraz. I komentarz został przez Martę usunięty... dlaczego ? Nie wiem i chyba nue chce wnikać dlaczego zawiodłam się bardzo... Nie kwestionuje jej pracy i zaangażowania w tworzenie ogrodu ale uważam za " nieuczciwe" to że "ukrywa" jak i dzięki komu/czemu ma tak jak ma....