Anetko, nie mam tej odmiany to nie doradzę ... galązki wygladają na mało sztywne ... daj podpory a na wiosnę niskie cięcie i zobaczysz czy sie wzmocnią
Piękna ta jeżówka Green jewel. Chyba jednak ją kupię na moją zieloną rabatę. Co do hortensji, ja mam Diamant Rouge, dopiero w tym roku widzę, że wypuściła grube i długie pędy. Ale ma też dużo maleńkich drobnych gałązek, które jakby leżały na ziemi. Myślę, że z każdy rokiem będzie lepiej. Z tym że nie jestem specem od hortensji
Marzenko bardzo polecam tą jeżówkę. Zachwyciła mnie. Sztywna, nieduża, ładnie przekwita, nie kładzie się.
A co do hortensji to jeszcze popytam czy coś jej dolega czy po prostu musi zmężnieć.
A co do ogrodu... Gdy patrząc na ogród czuje się spokój a nie nerwową potrzebę zmian, to ogromna radość dla człowieka. Wcześniej było mi przykro, smutno, byłam zła i ciągle chciałam coś zmieniać. Teraz widzę oczywiście miejsca, które wymagają zmian, ale to nie jest już takie nerwowe. Teraz martwię się już tylko tym żeby rosliny zdrowo rosły