Justi ładniutkie masz te trawki, ale skoro przemarzają, to trzeba na nie uważać. U mnie rozplenica po bokach popuszczała, a w środku przemarzła, tak samo jest z gracillimusem Podziwiam Cię za odwagę cięcia takiego giganta cisowego no, ale z drugiej strony wiem, że to mus.
Irenko, Milenko dzieki za wizytę. Trawy fajne , a co ma przemarznąć to i tak przemarznie. U nas padło wielkie dzrewo czereśniowe, zahartowane i wieloletnie. Więc chyba nie ma reguły
Mam taki bez, chyba go wykopię i dam w miejsce przemarzniętego klona. Kiedy to zrobić jesienią? czy teraz po kwitnieniu? a czy z odrostów korzeniowych da się wyhodować nowe drzewko czy usuwać? M skosił, ale pytam.
ja mam posadzone tak: 2 fioletowe i 1 biały i znów 2 fioletowe i 1 biały itd. w takiej grupie robią piorunujące wrażenie, a zapach rozchodzi się naprawdę daleko
jakby mi było mało, przytaszczyłam z Krakowa spod balkonu mojej teściowej białego pełnego, bo moje były niepełne Właśnie tak z odrostów korzeniowych
moja siostra ma w ogrodzie jakiś taki mały bez, krzaczek ma chyba z 60 cm i cały jest obsypany niepozornymi kwiatuszkami, ale pachnie tak jak duże drzewo zapomniałam teraz jak się nazywa