Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Alei Lipowej...

Ogród w Alei Lipowej...

justi 08:13, 16 mar 2013

Po wczorajszej burzy śnieżnej dziś świeci piękne słońce, ale nadal wieje silny wiatr. Teraz to już będzie tylko lepiej w pogodzie, wierzę w to
ewa004 09:26, 16 mar 2013

Justynko a u mnie taka piękna pogoda ,fakt w nocy -10 było ,ale teraz tak pięknie świeci słoneczko że aż się chce......(nie wiem jeszcze co się chce )
Dasia 09:54, 16 mar 2013

Kulig mówisz? Najpierw się trzeba odkopać, żeby z domu wyjechać
AgnieszkaW 13:56, 16 mar 2013

Witam Cię Justynko w twoim wątku, nie byłam jeszcze tutaj, a fajnie u ciebie, jeśli pozwolisz, będę czasem zaglądać. Pozdrawiam serdecznie
Loosiuu 13:57, 16 mar 2013

justi napisał(a)
Po wczorajszej burzy śnieżnej dziś świeci piękne słońce, ale nadal wieje silny wiatr. Teraz to już będzie tylko lepiej w pogodzie, wierzę w to

Będzie lepiej, o wiele
justi 14:55, 21 mar 2013

Fajnie, że zaglądacie troszkę tu do mnie
Dziś wiosna, ale jakoś do mnie chyba nie przyszła, bo wciąż dużo śniegu, wszystko zasypane, nawet krokusy nie wychodzą spod śniegu. Nie mam co pokazać. Więc dziś do Was sobie pozaglądam

ps. dodam,że dziś widziałam grupy przedszkolaków krzyczące ZIMO PRECZ !!! ZIMO PRECZ !!!
- oby zadziałało
Gabriela 15:08, 21 mar 2013

Ja dzisiaj też odczyniam zimę, z zapałem. Utopiłabym jeszcze marzannę dla większej pewności, ale przeziębiona jestem. Pozdrawiam.

justi 15:45, 21 mar 2013

Dziękuję Gabrysiu za piękne słoneczne żonkile Szczerze mówiąc zima mi tak bardzo nie dokuczyła w tym roku, hartuje się biegami, nie choruje, a latem pewnie przystopuję z bieganiem bo za gorąco. Ale oczywiście niech Pani Zima już idzie, bo Wiosna jest o wiele milsza. No i można roślinkami się delektować, a to dla nas ogrodomaniaków bardzo ważne.
Gabrysiu zdrówka życzę!
justi 19:16, 26 mar 2013

Wiosna coś kuleje i dojść do nas nie może. Miałam robić dekoracje świąteczne z przewagą bieli, ale zmieniłam zdanie, bo dużo białego wciąż za oknem, to chociaż w domu niech będzie trochę radosnych wiosennych kolorów.

przepraszam za jakość niektórych zdjęć, ale wieczorne sesje mi nie wychodzą za dobrze

tu muszę zmienić doniczkę, bo niezbyt pasuje, za duża

a tu tak sobie

justi 19:21, 26 mar 2013

to coś będzie fajniejsze jak rzeżucha podrośnie i się zazieleni

a w kuchni takie byle co ... na żółto trochę