Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Alei Lipowej...

Ogród w Alei Lipowej...

ewakatowice 16:11, 17 maj 2014

Podziwiałam olbrzymią kulę cisową, wianki świąteczne, hiacynty, wycieczki rowerowe, szaleństwo tulipanów … no, rozmarzyć się można

Pozdrawiam Ciepło z mokrej "wsi"
justi 18:50, 18 maj 2014

Ewunia bardzo Ci dziękuję za miłe słowa U mnie na wsi też lało nieźle, ale dziś jest już słonecznie. Właśnie wytargałam laptopa i leżę na leżaku, pies koło mnie na trawie, ptaszki ćwierkają, jest pięknie, po prostu darmowy koncert. W ogrodzie wszytko mokre i oklapłe po deszczach, ale jutro zabiorę się trochę za porządkowanie tego mojego bałaganu.
ewakatowice 20:13, 18 maj 2014

justi napisał(a)
Ewunia bardzo Ci dziękuję za miłe słowa U mnie na wsi też lało nieźle, ale dziś jest już słonecznie. Właśnie wytargałam laptopa i leżę na leżaku, pies koło mnie na trawie, ptaszki ćwierkają, jest pięknie, po prostu darmowy koncert. W ogrodzie wszytko mokre i oklapłe po deszczach, ale jutro zabiorę się trochę za porządkowanie tego mojego bałaganu.

oj, jak nie leżeć jak masz takie piękne miejsce
Jak ogarniesz wszystko to ja mam nadzieję usiądę i zrobię wycieczkę po Twoim ogrodzie,
Ot, wniosek - czekam na zdjęcia

reni 20:21, 18 maj 2014

Justi dawno u ciebie nie byłam..pięknie masz,pozdrawiam
danuta_ 20:22, 18 maj 2014

Justi, dawno mnie u Ciebie nie było, więc miło się spacerowało po tak długiej przerwie
Kompozycja z kostrzewami urocza. Roslinki zdrowe, pieknie wybarwione - tylko pozazdrościć takich okazów.
Madzenka 21:39, 18 maj 2014

Justi piekne petunie!! Zachwycający kolor.
rozajerycha 21:59, 18 maj 2014

Widziałaś orła cień ... Super i pochwaliłaś się miejskim rowerkiem,obie pochwaliły się rowerkami
Tak trzymaj wycieczki to jest to,nasz kraj jest piekny to prawda .
Pozdrawiam ciepło
martek
justi 00:10, 23 maj 2014

Ewa, Reni, Danuta, Marzenka i Marta ...
... ogród nieogarnięty, pieknie nie jest, nic nie wyplewione, aby trawa skoszona, roboty, że hej.
Teraz rododendrony mnie cieszą

justi 13:14, 29 maj 2014

Dziś leje, rodki coraz brzydsze, już płatki odpadają, szkoda, że one tak krótko kwitną. Zaczynają już kwitnąć piwonie, ale one u mnie co roku w deszczu i też szybko przekwitają. No cóż taki urok, wszystko ma swój czas kwitnienia.

w tym roku kupilam sobie takie lobelie z białym oczkiem i ciągle mam wrażenie, że one się śmieją, hi hi hi

a tu tez niedługo będzie biało- czarno, niech tylko zakwitną hortensje

justi 13:35, 29 maj 2014

a trawy - kostrzewy sine szleją w tym roku z kwitnieniem i po raz pierwszy nie obcinam im kłosow, zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać, już wycięłam w nich łodygi tulipanów to lepiej wygląda

a wcześniej w 2013 były takie małe

...a jeszcze wcześniej....takie