Kasiu pięknie ta biel komponuje się z kremowymi płytkami i jakby blady róż...z drewnianą elewacją...super łączą się te kolory...teraz bluszcz robi klimat
Super ten kolor na ścianie...naprawdę...mieszałaś czy gotową farbę kupiłaś?
Cieszę się, że dalej dziabiesz - znaczy sezon trwa - choć pewnie byś wolała już zakończyć budowle - ja tez dziabię ale po ziemi - dziś nowa dostawa cebul to i zajęcie jest.
budowa zakończona Tzn etap tworzenia za własna
Sezon roślinny trwa -a jakże Sporo cebul już wsadziłam a to z wczoraj ranniki i narcyze
Kupiłam też 3 ubiorki wiecznie zielone
jastrunia
I takie cos - nie pytałam co to ale wydaje mi się że coś ma z sitowia. Niby ma zimować ale coś wątpię...
Typowe dla sitowie zakończenia
Agaciu nie uwierzysz ale to zwykły beż tyle że przybiera różne odcienie zależności od światła Na razie wymalowałam do 2,6 cm bo nie wiem na jakiej wysokości będzie konstrukcja.. Jak postawią to domaluje resztę
Do donic będzie jeszcze coś szczepione na nóżce, trzmielina lu irga ale teraz posucha w szkółkach. Dlatego lustra są dość wysoko
A propo luster - po zakończeniu całej roboty byłam w P. i zobaczyłam je za grosze ... Zaryzykowałam bo wiedziałam że całość wyszła dość nowocześnie. I stało się, nastąpiła zmiana Ależ można cykać fotki obrazy w nich odbite...