Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 16:49, 10 lis 2018

I kuleczkowo...
AgnieszkaW 16:53, 10 lis 2018

Kasiu, bardzo mi się podoba
kasiek 16:53, 10 lis 2018

Muszelka napisał(a)

Jak ja lubię uśmiechniętych ludzi - od razu wesoło się robi
kasiek 16:56, 10 lis 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, bardzo mi się podoba

Kolejna pozytywna energia i taki świat cieszy najbardziej
Katkak 17:32, 10 lis 2018

Kasiu bardzo elegancki, a jednocześnie przytulaśny ten pokoik. I kolor ścian bardzo ładny.
sylwia_slomc... 18:01, 10 lis 2018

Pokoik sam w sobie ładnie wyszedł. Myślałam, że konstrukcję będziesz kręcić do tego sufitu właśnie jako jego przedłużenie....ja bym tak zrobiła. Wiem, że konstrukcja może być za niska, ale gdyby dosztukować nogi na metalowych płaskownikach na przykład ..... wydaje mi się, że lepiej by wyglądało niż pod daszek wstawiana..... przemyśl, to luźna sugestiaPokój w stylu nowoczesnym odbiega od stylistyki reszty ogrodu, ale to będzie pomieszczenie oddzielne, więc nie powinno zgrzytów być. Napracowałaś się kobieto i to bardzo teraz zasłużony odpoczynek
Rumianka 18:12, 10 lis 2018

Kasiu, baaardzo podoba mi się Twój salonik, a jak jeszcze będzie oszklony, to nie będziesz chciała wychodzić z tego miejsca...Wiem coś o tym, gdyż w ubiegłym roku oszkliliśmy taras, który był już zadaszony 17 lat temu, jednakże od strony zachodniej wiatr "dawał" po piętach niemożebnie...Każdy deszcz, czy śnieg działał wkurzająco, więc decyzja była jednoznaczna - szklana zabudowa...no i stało się... Teraz jest to nasze najwspanialsze pomieszczenie, gdzie spędzamy każdą wolną chwilę, ponieważ zaprosiliśmy ogród do domu .. Można, w niepogodę godzinami patrzeć na rośliny...poczytać książkę, wypić kawę, czy posłuchać muzyki, bo jest wyjątkowa akustyka...Deszcz nie denerwuje lecz cieszy, śnieg również stał się nam bardziej przyjazny (mamy pociągnięte ogrzewanie), czyli wynikły z tego same pozytywy...jedynie latem jest dość gorąco, ale jak 8 okien tarasowych uchylę jednocześnie, to jest w sam raz...Możesz namiastkę zobaczyć u mnie na str.404. Ciesz się, bo masz z czego.
Kasya 18:24, 10 lis 2018

Jak w salonie
Gardenarium 18:38, 10 lis 2018

Żeby nie było, że ja krytykująca byłam Ale moja rada jednak została wysłuchana i zastosowana, co oznacza Kasiu że nie jesteś nieprzejednana i umiesz na spokojnie wyważyć za i przeciw. Teraz o wiele lepiej.

Instagram Ogrodowiska
anka_ 19:40, 10 lis 2018

Kasiu jak u ciebie sprawuje się azalia Arabesk? I jaka to odmiana kiścienia?

Wspaniały ogród Kasiu. Cudny, tajemniczy, nietuzinkowy. Podziwiam za wizję i realizację.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies