Dziękuje, faktycznie to bardzo osobisty odcinek. Bardzo się cieszę że brałam kamerzystów w miejsca gdzie widoki są najpiękniejsze - wskazywałam też to, co chciałam akcentować - zabawę, pasję - Pan Pachulski świetnie zrozumiał o co mi chodzi, bardzo mu się podobała koncepcja sportu w ogrodzie, nawet nie przypuszczałam że pokażą też scene z wiatrówką - szok! A gdybyście widziały męską ekipę jak była przerwa - wszyscy chłopcy chcieli ostrzelać Natomiast od Wojtka z pracy dostaliśmy smsa - ,,Ale super z tą wiatrówką, wreszcie przestali gadać o ogrodzie" Jak widać - każdy ma swoje upodobania
Miałam obawy co z tego wyjdzie, to był eksperyment - nie przypuszczałam że ma taki pozytywny odbiór Na moim ogrodzie jest mnóstwo ścian więc i potrzeba sporo pomysłów. W tym roku zrobię aranżację ściany beżowej (za warzywnikiem), teraz idzie po niej bluszcz, postaram się dodać ozdoby albo z ptaków albo motyli..
Kasiu, dzięki twojemu linkowi obejrzałam odcinek i powiem tylko tyle: GRATULUJĘ!!!
Jest piękna historia nie tylko ogrodu ale i Waszego życia Jest cała Rodzinka i ciekawe opowieści. Wypadliście bardzo naturalnie, czasami ważysz słowa, ale mnie się to podoba, świadczy o przemyśleniach, które masz w głowie. Metamorfozy bardzo udane. Teraz Kochana tylko odpoczywać, chociaż domyślam się ile program wyzwala adrenaliny i chęci do działania Same korzyści i tylko się cieszyć.
Wyzwala, ale spożytkuje go na wyjazdy, przynajmniej na razie
Historia przemyślana, przekazana w odpowiedniej oprawie przyjęła się bez zastrzeżeń - ciesze się bardzo, wspaniała pamiątka
Słowa ważyłam i to bardzo, pracuje i mam grono znajomych w środowiskach które największą wagę przykładają do konstrukcji zdań, meteorytyki wypowiedzi i ogólnej wiedzy. Najpierw sie obawiałam że wyszło trochę za mało żywiołowo, ale po paru telefonach zrozumiałam, że dla mnie to najlepsza postawa, co więcej najmniej krytykowana
Kasiu dzięki wielkie za dzisiejsze popołudnie, bardzo mi pomogło mysli oderwać. Masz bogactwo roślin i obrazów w ogrodzie. Zdjęcia nie oddaja jego urody, ale już Ci to mówiłam
Fotorelacja w swoim czasie będzie bo fotek mam a fotek
To niesamowite bo kiedyś piękniejsze były fotki niż obrazy na żywo. Cieszę się że tak to odbierasz. Kasia biadoliła że aparatu nie wzieła , ale ja wim ile Ty umiesz natrzaskać fotek
Kasiu pięknie Wam dziękujemy. Było fantastycznie. Ogród co raz to piękniejszy. Soa i salon obłędne są po prostu. Mozaika to majstersztyk i chylę czoła Mistrzuniu