Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 08:08, 03 maj 2019

Waclaw napisał(a)

właśnie dlatego

To się cieszę, bo z zasady jestem gadułą
kasiek 08:17, 03 maj 2019

anpi napisał(a)
Kasiu piękny ogród Filmowy bardzo!!!Obejrzałam i gratuluję !!! Wiele pracy,poświęcenia,ale i uczuć ,zdolności i pasji włożone...ale jaka radość ogromna i satysfakcja dla Was,a dla nas przykład do naśladowania postawy
Mozajka -bajer!!!I te wszystkie złudzenia i niespodzianki...ach!
Majowy ogród teraz cieszy najbardziej,bo ta zieleń taka soczysta i kolorów jesteśmy spragnieni, i słońca
Pozdrawiam.

Dziękuje, faktycznie to bardzo osobisty odcinek. Bardzo się cieszę że brałam kamerzystów w miejsca gdzie widoki są najpiękniejsze - wskazywałam też to, co chciałam akcentować - zabawę, pasję - Pan Pachulski świetnie zrozumiał o co mi chodzi, bardzo mu się podobała koncepcja sportu w ogrodzie, nawet nie przypuszczałam że pokażą też scene z wiatrówką - szok! A gdybyście widziały męską ekipę jak była przerwa - wszyscy chłopcy chcieli ostrzelać Natomiast od Wojtka z pracy dostaliśmy smsa - ,,Ale super z tą wiatrówką, wreszcie przestali gadać o ogrodzie" Jak widać - każdy ma swoje upodobania
kasiek 08:19, 03 maj 2019

anpi napisał(a)
Zapomniałam dodać,że aranżacja ściany z kratkami i murkami -super!!!Bardzo mi się podobaJakie są rośliny tych donicach?

Miałam obawy co z tego wyjdzie, to był eksperyment - nie przypuszczałam że ma taki pozytywny odbiór Na moim ogrodzie jest mnóstwo ścian więc i potrzeba sporo pomysłów. W tym roku zrobię aranżację ściany beżowej (za warzywnikiem), teraz idzie po niej bluszcz, postaram się dodać ozdoby albo z ptaków albo motyli..
Iwonka 11:33, 03 maj 2019

Kasiu, dzięki twojemu linkowi obejrzałam odcinek i powiem tylko tyle: GRATULUJĘ!!!
Jest piękna historia nie tylko ogrodu ale i Waszego życia Jest cała Rodzinka i ciekawe opowieści. Wypadliście bardzo naturalnie, czasami ważysz słowa, ale mnie się to podoba, świadczy o przemyśleniach, które masz w głowie. Metamorfozy bardzo udane. Teraz Kochana tylko odpoczywać, chociaż domyślam się ile program wyzwala adrenaliny i chęci do działania Same korzyści i tylko się cieszyć.
Pola 11:40, 03 maj 2019

kasiek napisał(a)

Dobranoc

Kasiu, w tle chyba judaszowiec, ale powięź tam są dwa pnie razem jeden mniejszy czy one były sadzone razem , wygląda to intrygująco.
kasiek 21:07, 03 maj 2019

Iwonka napisał(a)
Kasiu, dzięki twojemu linkowi obejrzałam odcinek i powiem tylko tyle: GRATULUJĘ!!!
Jest piękna historia nie tylko ogrodu ale i Waszego życia Jest cała Rodzinka i ciekawe opowieści. Wypadliście bardzo naturalnie, czasami ważysz słowa, ale mnie się to podoba, świadczy o przemyśleniach, które masz w głowie. Metamorfozy bardzo udane. Teraz Kochana tylko odpoczywać, chociaż domyślam się ile program wyzwala adrenaliny i chęci do działania Same korzyści i tylko się cieszyć.

Wyzwala, ale spożytkuje go na wyjazdy, przynajmniej na razie
Historia przemyślana, przekazana w odpowiedniej oprawie przyjęła się bez zastrzeżeń - ciesze się bardzo, wspaniała pamiątka
Słowa ważyłam i to bardzo, pracuje i mam grono znajomych w środowiskach które największą wagę przykładają do konstrukcji zdań, meteorytyki wypowiedzi i ogólnej wiedzy. Najpierw sie obawiałam że wyszło trochę za mało żywiołowo, ale po paru telefonach zrozumiałam, że dla mnie to najlepsza postawa, co więcej najmniej krytykowana
sylwia_slomc... 21:11, 03 maj 2019

Kasiu dzięki wielkie za dzisiejsze popołudnie, bardzo mi pomogło mysli oderwać. Masz bogactwo roślin i obrazów w ogrodzie. Zdjęcia nie oddaja jego urody, ale już Ci to mówiłam
Fotorelacja w swoim czasie będzie bo fotek mam a fotek
kasiek 21:13, 03 maj 2019

Pola napisał(a)

Kasiu, w tle chyba judaszowiec, ale powięź tam są dwa pnie razem jeden mniejszy czy one były sadzone razem , wygląda to intrygująco.

Nie jedno drzewko, a trzy. To z 2014

To np wawrzynek z 2014

kasiek 21:15, 03 maj 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiu dzięki wielkie za dzisiejsze popołudnie, bardzo mi pomogło mysli oderwać. Masz bogactwo roślin i obrazów w ogrodzie. Zdjęcia nie oddaja jego urody, ale już Ci to mówiłam
Fotorelacja w swoim czasie będzie bo fotek mam a fotek

To niesamowite bo kiedyś piękniejsze były fotki niż obrazy na żywo. Cieszę się że tak to odbierasz. Kasia biadoliła że aparatu nie wzieła , ale ja wim ile Ty umiesz natrzaskać fotek
Katkak 21:23, 03 maj 2019

Kasiu pięknie Wam dziękujemy. Było fantastycznie. Ogród co raz to piękniejszy. Soa i salon obłędne są po prostu. Mozaika to majstersztyk i chylę czoła Mistrzuniu