Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 19:25, 13 maj 2019

Moja azaliowa aleja - co roku coraz piękniejsza
Katkak 19:29, 13 maj 2019

O tak, azaliom Twój lasek bardzo przypadł do gustu i cudnie w nim wyglądają. Dobrze, że zasłonki można odsuwać, bo grzech tą mozaikę zasłaniać i to wnętrze cudne. Fajnie się te pierdolotki w to miejsce wstrzeliły. Chodź Kochana zobacz jak wykorzystałam woka i przykrywkę do niego .
Monia81 20:23, 13 maj 2019

Kasiu bardzo miło było cię poznać w realu wątek zaznaczam, żeby mi nie uciekł, choć cichaczem co jakiś czas podglądałam, więc teraz już oficjalnie pozdrawiamy i do następnego
eVka 21:49, 13 maj 2019

Salon kąpielowy po dodaniu zasłonek nabrał intymności i bardzo ładnie wygląda. Cieniste ścieżki bajkowe, azalie uwielbiam. Zaczynam ich coraz więcej kupować. Są mniej kapryśne niż rodki.
abiko 22:10, 13 maj 2019

Fakt, że azalie co roku robią Ci tam bardzo ładne plamy.. w takiej ilości Posadziłaś nowe?
Waclaw 22:18, 13 maj 2019

kasiek napisał(a)

Mnie też sie podoba I małżonkowi a to juz coś
A jakie widoki mamy na ogród Świetne to miejsce!

Cały ogród robi wrażenie. Gratuluję
Iwonka 08:17, 14 maj 2019

kasiek napisał(a)
Dzięki Iwonko za tą śliczną azalkę - mam nadzieje że u mnie będzie jej dobrze
]Moja azaliowa aleja - co roku coraz piękniejsza

W takich rękach i w takim towarzystwie będzie jej jak w raju Cudnie teraz pada więc przyjmie się na pewno. No i fajnie bo wkrótce zakwitnie U mnie dusiła się już przy rozrastających conicach a u ciebie do reszty pasuje idealnie.
Rabata azaliowa w tym półłuku wygląda jak z bajki...
zawitka 09:19, 14 maj 2019

Kasiu niesamowity ten Twój zaczarowany ogród .Tyle zakamarków gdzie można przycupnąć . nawet nogi wyciągnąć jak nikt nie widzi Bomba Sylwi zdjęcia inne bo oko inne Pozdrawiam
Magleska 10:00, 14 maj 2019

Kasiu dziękuję za spotkanie
pięknie u Ciebie -kolorów moc ….pospacerowałam sobie z przyjemnością -ogród masz dopieszczony w każdym kątku
kasiek 18:13, 14 maj 2019

Katkak napisał(a)
O tak, azaliom Twój lasek bardzo przypadł do gustu i cudnie w nim wyglądają. Dobrze, że zasłonki można odsuwać, bo grzech tą mozaikę zasłaniać i to wnętrze cudne. Fajnie się te pierdolotki w to miejsce wstrzeliły. Chodź Kochana zobacz jak wykorzystałam woka i przykrywkę do niego .

Super - widziałam!
Lasek podgolony, jest światłocień, jest miejsce Zasłonki będą odsuwane bo dzis oleandra kupiłam Ale jak pada to lepiej jak są zasłoniete bo do środka nie leci