Zaraz, zaraz...jakie odrobiłam u siebie....nie będzie więcej zbliżeń z nasadzeń? Bo ja ciągle na tych ogólnych fotkach zaglądam na pojedyncze połączenia.
Wspominam mile 2 godz w Twoim ogrodzie bo Łukasz nie marudził i mogłyśmy spokojnie pogadać. Dzięki Darii pewnie też. Super jej ten pokój zrobiłaś. Łukasz ma zieleń a teraz chce na biało. A ja nie mam sił na malowanie
Na szybko bo kończymy skręcać szafkę dla Darii - takie dziś wspaniałe cudo dostałam od ukochanej koleżanki z pracy Jutro cykne focie jak się kwiat rozwinie Ten hibiskus ma 1,5 m, jechał na siedzeniu a autobusie a ja oczywiście stałam obejmując go czule
Będzie tu
Hibiskusowo sie zrobiło - tym razem maluszek od Agani - biały pełny - cmokam Kochana A obok rozwinięty kwiat bylinowego - czad!!
Rabata hibiskusowa Sa tu 2 bylinowe i 2 drzewiaste. A na drzewo przekopałam białą różę pnącą (oby się teraz przyjęła ...
Gosiu ostatni rok to była niesamowita rewolucja ! Sama nieraz nie poznają ogrodu jak oglądam jego pierwsze fotki. Mostek, salon, nowe donice...
Hortka od Ciebie tak pięknie mi rośnie...
Mam nadzieję że wkrótce się zobaczymy