Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 20:34, 07 mar 2020

Pole białych krokusów, tylko słonka brak by rozchyliły główki

I tyle się nacykałam
Magleska 20:59, 07 mar 2020

Kasia fajnie ,że tyle nacykałaś z przyjemnością obejrzałam
i zazdroszczę tego porządeczku

oczar żółty koniecznie chcę mieć

czekam na otwarcie mojej szkółki
bużka
kasiek 21:41, 07 mar 2020

Magleska napisał(a)
Kasia fajnie ,że tyle nacykałaś z przyjemnością obejrzałam
i zazdroszczę tego porządeczku

oczar żółty koniecznie chcę mieć

czekam na otwarcie mojej szkółki
bużka

Jest coraz ładniej to i więcej fotek można cykać
Oczar Pallida polecam - rewelacja! Jest najbardziej widowiskowy i świeci z daleka. U nasz szkółki ruszyły, mozna zwariować, bardzo niebezpieczne dla portfela
sylwia_slomc... 22:00, 07 mar 2020

Tak Pallida świetny jest, bardzo długo zachwyca ,kwiatów multum duże są w porównaniu z innymi i cudownie pachnący
Krokusy jak tak będzie ponuro to nas nie nacieszą bo rzadko otwarte, pod tym względem wolę iryski
Ale pszczoły wolą krokusy, a ciemierniki dosłownie obsiadły dzisiaj
Ja bym u Ciebie taki kosz z paprociami widziała pod orzechem w saloniku dwa lub trzy i jeden w jacuzzi
kasiek 08:52, 08 mar 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Tak Pallida świetny jest, bardzo długo zachwyca ,kwiatów multum duże są w porównaniu z innymi i cudownie pachnący
Krokusy jak tak będzie ponuro to nas nie nacieszą bo rzadko otwarte, pod tym względem wolę iryski
Ale pszczoły wolą krokusy, a ciemierniki dosłownie obsiadły dzisiaj
Ja bym u Ciebie taki kosz z paprociami widziała pod orzechem w saloniku dwa lub trzy i jeden w jacuzzi

Iryski to moje odkrycie i plan na jesień Faktycznie super wyglądają Choc ja kocham krokusy najbardziej...
Tak - kosz to jeden z pomysłów który chce przekopiować z programu, drugi to rewelacyjna pergola, trzeci paprociarnia z trawami - ale tam było fajnyjnych pomysłów
Wiolka5_7 08:58, 08 mar 2020

kasiek napisał(a)

Kasiu wiosnę masz piękną ,ale mnie najbardziej zachwyciły donice... ich kolor i kompozycje...
Prześlicznie
kasiek 09:18, 08 mar 2020

Wiolka5_7 napisał(a)

Kasiu wiosnę masz piękną ,ale mnie najbardziej zachwyciły donice... ich kolor i kompozycje...
Prześlicznie

Dzięki - ryzykowałam z kolorem bo nie wiedziałam czy taki tu spasuje ale ta energi koloru jest naprawde fajna. Zwłaszcza ładnie bedzie jak jeszcze przyjdzie zmiana elewacji bo żółty z wiśnia nie za bardzo gra.
Wiolka5_7 09:36, 08 mar 2020

kasiek napisał(a)

Dzięki - ryzykowałam z kolorem bo nie wiedziałam czy taki tu spasuje ale ta energi koloru jest naprawde fajna. Zwłaszcza ładnie bedzie jak jeszcze przyjdzie zmiana elewacji bo żółty z wiśnia nie za bardzo gra.

Ryzyko się opłaciło
No jak dojdzie nowa elewacja to będzie jeszcze piękniej
Urszulla 18:32, 08 mar 2020

Froncik przetrzebiony ale super się prezentuje. Reszta ogrodu bombowa z taką ilością krokusów. Pozachwycałam się Twoim ogródkiem na nowo
Na ciemierniki wszyscy mi ochotę robią, ostatnio już różom marketowym się nie oparłam
Waclaw 21:32, 08 mar 2020

kasiek napisał(a)

Dzięki za wiarę Na dowód przedstawiam :

Cudeńka! I jaki świetny dobór pozostałych