Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

kasiek 08:17, 07 sty 2017

Basilikum napisał(a)

fiu fiu ale macie butow spizarko narzedziownia tez fajna.
A zabawy na siegu super, dziewczyny Ci porosly, ze ho h

No w końcu 3 baby to jest tego, i powiem Ci że ledwo ledwo sie zmieściło
Dziewczyny rosną jak na drożdżach, Oliwia to już nieraz taki partner a Daria to już pannica... Miło patrzeć jak Twoje dzieła wybujały... jakoś bardziej czuję dume niz uciekający czas
Basilikum 09:23, 07 sty 2017

a dumna to mzesz byc, duzo im czasu poswiecasz fajna mama jestes
a roslinki dadza rade
Urszulla 16:27, 07 sty 2017

Wpadłam pomagać w nowym roku pomieszczenie na buty doskonałe . W oczekiwaniu na wiosnę
sylwia_slomc... 18:50, 07 sty 2017

Fajnie pomieszczenia wykorzystane
Ja mrozik lubię jak wiatru nie ma , u nas niestety pizga, że hej przez to przemarza się do kości...jeszcze nie odtajałam
kasiek 20:41, 07 sty 2017

Basilikum napisał(a)
a dumna to mzesz byc, duzo im czasu poswiecasz fajna mama jestes
a roslinki dadza rade

Mam nadzieję choc czasem myślę że za mało to tak trudno wyliczyć.. Czasem tyle czasu poświęcam własnym pasją że mam wyrzuty sumienia potem...W przyszłości się okaże czy człowiek zdał ten rodzicielski egzamin..
A rośliny to chyba będziemy liczyc straty wiosna bo takiego mrozu się nie spodziewałam...
kasiek 20:42, 07 sty 2017

Urszulla napisał(a)
Wpadłam pomagać w nowym roku pomieszczenie na buty doskonałe . W oczekiwaniu na wiosnę

Dzięki, teraz jak mroźno to mam pomysły domowe.. juz czekam jak dzieci w lutym z babcią pojadą i biorę się za schody
kasiek 20:44, 07 sty 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajnie pomieszczenia wykorzystane
Ja mrozik lubię jak wiatru nie ma , u nas niestety pizga, że hej przez to przemarza się do kości...jeszcze nie odtajałam

Nie masz jeszcze parawanu z drzew to gwiździ... Ale jeszcze kilka lat i będzie zacisznie... U mnie mury i drzewa dają cudowną ciszę, czasem tak nie znoszę tych murów i dopiero jak przyjdzie prawdziwa zima to cieszę się z ich otuliny
Agania 20:59, 07 sty 2017

kasiek napisał(a)
Cieszę się że porzadny mróz jest ostatnie zimy były kitowe i jezioro solidnie nie zamarzło - o takie było

A ostatnie mrożne zimy były w 2012

I była zabawa

I jest duża szansa że w tym roku będzie tez fajnie bo ferie za 3 tygodnie

Trzymam kciuki za takie ferie")
Katkak 21:00, 07 sty 2017

kasiek napisał(a)

Mam nadzieję choc czasem myślę że za mało to tak trudno wyliczyć.. Czasem tyle czasu poświęcam własnym pasją że mam wyrzuty sumienia potem...W przyszłości się okaże czy człowiek zdał ten rodzicielski egzamin..
A rośliny to chyba będziemy liczyc straty wiosna bo takiego mrozu się nie spodziewałam...

Też mam czasem wyrzuty sumienia, że zamiast z dziećmi siedzieć, to w ogrodzie grzebie. Ale podobno szczęśliwa mama, to szczęśliwe dziecko.
21:06, 07 sty 2017
po jeziorze bym się bała chodzić ...obok mam stawy nie sa jakieś głębokie ....widziałam jak ludzie na łyżwach po nich jeździli ( 2-3 zimy wstecz) ...ale ja mam stres

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies