Witaj Joku - kope lat
Nie wiem czy takie wejście dla kota jak moje Cie interesuje bo ja zrobiłam wejście koło schodów przy domu, gdyby kot nie wrócił na noc by miał ciepły kąt.
Istnieje jednak z tego ciekawa opcja wejścia do domu bo wchodząc do saloniku mój kot ma tez wejście do piwnicy - za tym fotelem na fotce jest otwór do piwnicy, a stamtąd już po schodach może wejść do domu
Z remontu takiego jak ten wyciągnęłam spore wnioski... To była naprawdę wielka rewolucja, długo nie umiałam stworzyć projektu bo wszystkie rozwiązania mi się nie podobały, dużo zmieniałam w trakcie, duzo rzeczy mnie zaskakiwało nie zawsze pozytywnie. Nie spałam po nocach, siedziałam na necie, dostałam wysypki chyba nawet bardziej z nerwów niż z alergii, a może wszystko na raz...
Z eMusiem mam dość różne gusty w trakcie tworzenia, dlatego projektuje sama - a on najczęściej jest zaskoczony że to jak wybrałam wyszło tak rewelacyjnie...
Tyn mozaikowy zmieniałam ponosząc koszty złego wyboru, kurcze ryczeć się chciało ale nie odpuściłam dopiero nie wyszło tak jak chciałm , może nawet lepiej
Ale jest!!! Udało się, jeszcze szyby i podłoga na balkonie i wielka akcja dobiegnie końca Czuje że zwyciężyłam ale powtórki juz nie chcę
No zaraz to trwa juz równy miesiąc, potrafi człowieka wykończyć Ale dziś miałam juz spokojny dzień, patrze na to wszystko i jestem tak zwyczajnie szczęśliwa Dzis spałam 11 godzin - jak po wojnie
Dokumentacja zawsze była moją mocną stroną, lubię planowość i systematykę, może dlatego rzadko kiedy nie udaje mi się dopiąć celu... To tego mam mocny charakter i umiem walczyć a to pomaga osiągać cele Choć nie zawsze żyć ze mną łatwo...
Sylwcia trzeba żyć a nie udawać że się żyje - po to są desery by się nimi delektować, po to jest życie by z niego korzystać - a potem weźmiesz łopatę i wszystko spalisz...
Silny charakter w obecnych czasach to zaleta a jak innym z takim charakterem w pobliżu żyć nie łatwo niech się uczą asertywności W życiu nie raz Im się to przyda