Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II

Joku 14:54, 17 maj 2020

Cześć Kasiu, wyczytałam o jakimś wejściu dla kota przy schodach. Możesz napisać coś więcej? Posiadaczka dwóch kotów i psa wędrujących w te i we wte .
kasiek 15:58, 17 maj 2020

Joku napisał(a)
Cześć Kasiu, wyczytałam o jakimś wejściu dla kota przy schodach. Możesz napisać coś więcej? Posiadaczka dwóch kotów i psa wędrujących w te i we wte .

Witaj Joku - kope lat
Nie wiem czy takie wejście dla kota jak moje Cie interesuje bo ja zrobiłam wejście koło schodów przy domu, gdyby kot nie wrócił na noc by miał ciepły kąt.
Istnieje jednak z tego ciekawa opcja wejścia do domu bo wchodząc do saloniku mój kot ma tez wejście do piwnicy - za tym fotelem na fotce jest otwór do piwnicy, a stamtąd już po schodach może wejść do domu

kasiek 16:00, 17 maj 2020

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu dom nie do poznania Teraz wszystko pasuje do siebie całkowicie
Męcząca praca więc teraz salonik ogrodowy i spa Na przemian zalecam

Do zaleceń się stosuje, moczymy dupcie wieczorami bo kręgosłupa nie czuję
A rano kawa w salonie i... do roboty!
kasiek 16:01, 17 maj 2020

Urszulla napisał(a)
Zaglądam, u Ciebie już busz

Busz mam szybko, wszystko niesamowicie się rozrosło, drzewa duże a i gęsto posadzone
kasiek 16:07, 17 maj 2020

Ewa777 napisał(a)
Remont na pewno jest uciążliwy, ale efekt będzie cieszył. Nie wiem, co tam za petardę wymyśliłaś, ale schody wyglądają już elegancko i pasują do elewacji

Dzięki za informacje na temat stukawki Nawet wypatrzyłam ją na Twoich zdjęciach

Lustra masz świetnie zaaranżowane w ogrodzie. To przejście wygląda autentycznie. Dobrze, że postawiłaś donicę na ścieżce, bo nie jeden nabiłby guza

Z remontu takiego jak ten wyciągnęłam spore wnioski... To była naprawdę wielka rewolucja, długo nie umiałam stworzyć projektu bo wszystkie rozwiązania mi się nie podobały, dużo zmieniałam w trakcie, duzo rzeczy mnie zaskakiwało nie zawsze pozytywnie. Nie spałam po nocach, siedziałam na necie, dostałam wysypki chyba nawet bardziej z nerwów niż z alergii, a może wszystko na raz...
Z eMusiem mam dość różne gusty w trakcie tworzenia, dlatego projektuje sama - a on najczęściej jest zaskoczony że to jak wybrałam wyszło tak rewelacyjnie...
Tyn mozaikowy zmieniałam ponosząc koszty złego wyboru, kurcze ryczeć się chciało ale nie odpuściłam dopiero nie wyszło tak jak chciałm , może nawet lepiej
Ale jest!!! Udało się, jeszcze szyby i podłoga na balkonie i wielka akcja dobiegnie końca Czuje że zwyciężyłam ale powtórki juz nie chcę
kasiek 16:08, 17 maj 2020

Monia81 napisał(a)
Kasieńko widoczki super, a remoncik zaraz się skończy już widać efekt, elewacja i schody już wizualnie pasują do siebie, więc będzie ekstra kupiłam judaszowca wprawdzie 100 cm ale kiedyś urośnie buziaczki

No zaraz to trwa juz równy miesiąc, potrafi człowieka wykończyć Ale dziś miałam juz spokojny dzień, patrze na to wszystko i jestem tak zwyczajnie szczęśliwa Dzis spałam 11 godzin - jak po wojnie
kasiek 16:11, 17 maj 2020

Waclaw napisał(a)
Z przyjemnością pospacerowałem.
Jak Agatka powiedziała: jesteś mistrzynią reportażu.
Figura super.
Zmarszczek żadnych nie widać.

O rany, Ty za to jesteś mistrzem dobrego słowa

Dokumentacja zawsze była moją mocną stroną, lubię planowość i systematykę, może dlatego rzadko kiedy nie udaje mi się dopiąć celu... To tego mam mocny charakter i umiem walczyć a to pomaga osiągać cele Choć nie zawsze żyć ze mną łatwo...
kasiek 16:13, 17 maj 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dokładnie i że zdrowie dopisuje w tych ciężkich czasachWłaśnie jem kolejne lody, a doopa rośnie

Sylwcia trzeba żyć a nie udawać że się żyje - po to są desery by się nimi delektować, po to jest życie by z niego korzystać - a potem weźmiesz łopatę i wszystko spalisz...
Waclaw 16:49, 17 maj 2020

Smaczny widok
Przeceniłaś mnie Kasiu
sylwia_slomc... 18:31, 17 maj 2020

Silny charakter w obecnych czasach to zaleta a jak innym z takim charakterem w pobliżu żyć nie łatwo niech się uczą asertywności W życiu nie raz Im się to przyda