Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona przestrzeń

Zielona przestrzeń

sierika 20:27, 10 mar 2018

Anitka dołączyła do nas później i jeszcze spora chwilkę gawędziłyśmy, potem kupiła kilka siatek ciemiernika i znikła. Oj,będzie cudny widok gdy taki łan posadzi.
sylwia_slomc... 20:32, 10 mar 2018

A już się cofnęłam Świetne grono, Katka widzę dojechała to będę miała relację z pierwszej ręki
isia33 20:34, 10 mar 2018

Fajna relacja. Ale po Waszych opiniach chyba nie będę żałować, że nie pojechałam. Najbardziej liczyłam na jakieś ozdoby, małą architekturę ogrodową itp Żal mi jedynie spotkania Ale zawsze możemy nadrobić, przejeżdżam przez Rzeszów jadąc do moich rodziców. Zwłaszcza bez męża, hi hi Robię objazd po szkółkach w Stobiernej, Trzebownisku, Boguchwale i Korczynie. Ach, rozmarzyłam się... Może kiedyś uda nam się spotkać?
koliber 20:35, 10 mar 2018

sierika napisał(a)
Anitka dołączyła do nas później i jeszcze spora chwilkę gawędziłyśmy, potem kupiła kilka siatek ciemiernika i znikła. Oj,będzie cudny widok gdy taki łan posadzi.

Ha...z pewnością
koliber 20:36, 10 mar 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
A już się cofnęłam Świetne grono, Katka widzę dojechała to będę miała relację z pierwszej ręki

Ale tak jak zapowiedziała - "wpadła jak po ogień"
koliber 20:40, 10 mar 2018

isia33 napisał(a)
Fajna relacja. Ale po Waszych opiniach chyba nie będę żałować, że nie pojechałam. Najbardziej liczyłam na jakieś ozdoby, małą architekturę ogrodową itp Żal mi jedynie spotkania Ale zawsze możemy nadrobić, przejeżdżam przez Rzeszów jadąc do moich rodziców. Zwłaszcza bez męża, hi hi Robię objazd po szkółkach w Stobiernej, Trzebownisku, Boguchwale i Korczynie. Ach, rozmarzyłam się... Może kiedyś uda nam się spotkać?

Do zwiedzania rzeczywiście niewiele Również liczyłam na ozdoby i architekturę, a tam...miód np. mieli Chociaż miód zdrowy jest
Iwonko, z Trzebowniska to ty masz do mnie dosłownie rzut beretem Jak będziesz kiedyś przejeżdżała to daj znać Spotkamy się
Gosialuk 21:46, 10 mar 2018

Ja też się piszę na takie spotkanko.
Piotr_ 21:52, 10 mar 2018

Jedynie z wami można było się spotkać hehe
isia33 22:16, 10 mar 2018

No właśnie ten miód trochę odwiódł mnie od przyjechania. Mój tato ma swoją pasiekę na granicy lasów z Magurskiego Parku Narodowego. A za zaproszenie dziękuję, z przyjemnością się spotkamy
Anitka 07:51, 11 mar 2018

Koliberku również dziękuję za spotkanie i wspólne "szwendanie"
Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz, ściskam mocno