Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona przestrzeń

Zielona przestrzeń

AnnaMS 22:49, 30 maj 2018

Agato, jakie 'dorównam', przecież Ty i Koliberek macie takie ogrody że hoho, a że w każdym jest coś do zrobienia to normalne Prawda Koliberku ?
kaz742011 00:03, 31 maj 2018

koliber napisał(a)

Naprawdę?
A worek ilu litrowy?
Chyba 50l. Nie pamiętam dokładnie, bo kupowałam tylko worek tej drobnej jak carexy przesadzałam.
koliber 20:41, 02 cze 2018

AnnaMS napisał(a)

W moim cały czas przerabiam rabaty więc do ideału też długa droga
Za parę lat, przed rozwieszeniem hamaka będziesz musiała kozaczki wyzbierać, mniam

Hmmm....czy my ogrodnicy przestaniemy kiedykolwiek coś przesadzać - szczerze wątpię hihihihi...

A grzyby już jakieś tam mam, ale ja to się grzyb boję i nie zbieram Jem tylko pieczarki ze sklepu
koliber 20:44, 02 cze 2018

AgataM napisał(a)
Obiecałam sobie ze ostro wezmę się za swój ogród. Może Tobie dorównam

Kochana, o czym Ty mi tu piszesz Piękny masz ogród przecież, a i mój z bliska nie robi już takiego wrażenia jak na fotkach Wiadomo, szuka się najkorzystniejszych kadrów
AgataM 20:50, 02 cze 2018

koliber napisał(a)

Kochana, o czym Ty mi tu piszesz Piękny masz ogród przecież, a i mój z bliska nie robi już takiego wrażenia jak na fotkach Wiadomo, szuka się najkorzystniejszych kadrów

Ktoś mi powiedział, że za wysoka poprzeczkę sobie postawiłam z ogrodem. I ciągle dążę do doskonałości. Ale cóż... ja już taka jestem. Chcę żeby było pięknie. Przecież to jest normalne
koliber 20:54, 02 cze 2018

AnnaMS napisał(a)
Agato, jakie 'dorównam', przecież Ty i Koliberek macie takie ogrody że hoho, a że w każdym jest coś do zrobienia to normalne Prawda Koliberku ?

Oooo...Agatko, Ania tu mądrze pisze: "w każdym ogrodzie jest coś do zrobienia" i każdy robi tak jak mu pasuje i jak lubi Ogród tworzymy po to, abyśmy się w nim dobrze czuli i co najważniejsze ma się podobać nam, bo to nasza prywatna przestrzeń tworzona z miłością Tak więc nie narzekaj i ciesz się - ogród masz cudny, bo to Twój ogród, który sama stworzyłaś
koliber 20:55, 02 cze 2018

kaz742011 napisał(a)
Chyba 50l. Nie pamiętam dokładnie, bo kupowałam tylko worek tej drobnej jak carexy przesadzałam.

Zadowolona z niej byłaś? Nie ma w niej "śmieci", jak to się czasem zdarza?
koliber 21:00, 02 cze 2018

AgataM napisał(a)

Ktoś mi powiedział, że za wysoka poprzeczkę sobie postawiłam z ogrodem. I ciągle dążę do doskonałości. Ale cóż... ja już taka jestem. Chcę żeby było pięknie. Przecież to jest normalne

Jest normalne Mam tak samo hihihi...
Ja również nieustannie dążę "do doskonałości", ale pomału dochodzę do wniosku, że na dłuższą metę tego nie da się po prostu osiągnąć Ogród - czy tego chcemy, czy też nie - żyje swoim życiem i nie zawsze chce słuchać naszych "nakazów". To żyjący ekosystem i to niejednokrotnie właśnie my musimy dopasowywać się do "jego nakazów"

P.S. Idę do Ciebie napawać się pięknem Twojego ogrodu
AgataM 21:32, 02 cze 2018

koliber napisał(a)

Jest normalne Mam tak samo hihihi...
Ja również nieustannie dążę "do doskonałości", ale pomału dochodzę do wniosku, że na dłuższą metę tego nie da się po prostu osiągnąć Ogród - czy tego chcemy, czy też nie - żyje swoim życiem i nie zawsze chce słuchać naszych "nakazów". To żyjący ekosystem i to niejednokrotnie właśnie my musimy dopasowywać się do "jego nakazów"

P.S. Idę do Ciebie napawać się pięknem Twojego ogrodu

Ja jestem u Ciebie codziennie
koliber 21:33, 02 cze 2018

AgataM napisał(a)

Ja jestem u Ciebie codziennie

Miło mi niezmiernie