Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona przestrzeń

Zielona przestrzeń

Waclaw 21:08, 08 mar 2018

koliber napisał(a)
A właśnie...Ja w Zamościu nie byłam

Naprawdę piękny jest. Perła polskiego renesansu. Szczególnie w lecie. No, ale może ktoś z zamojskiego zareklamuje?
koliber 21:11, 08 mar 2018

Muszę odwiedzić Może w wakacje
sylwia_slomc... 22:36, 08 mar 2018

koliber napisał(a)
Teraz mniej przyjemna część. Dużo roboty z tym będzie

Kostrzewa...

Czyściec...

Kocimiętka...

Przywrotnik bidulek Mam nadzieję, że wydobrzeje...

Czyściec rok temu tez taki miałam i nim do niego z robota doszłam to już był piękniusi, a tego w ogóle nie było widać, chyba żeby głęboko pod nowymi liśćmi grzebać, więc nie grzebałam Po co sobie roboty dodawać
agapant 22:59, 08 mar 2018

koliber napisał(a)
A właśnie...Ja w Zamościu nie byłam

To zapraszam jest z roku na rok piękniejszy a wiosną i latem chyba najładniej. Na starym mieście są piękne stare cisowe kule, pamiętam jak byłam mała na zimę okrywano je słomianymi matami a w nogach miały czerwone róże, których już nie ma. Stare miasto pełne urokliwych kafejek i restauracji a dla dzieci zoo.
agapant 23:02, 08 mar 2018

koliber napisał(a)
Muszę odwiedzić Może w wakacje

Władysław Ciebie również zapraszam na mały rekonesans po latach.
Gosialuk 23:15, 08 mar 2018

To ja polecę jeszcze w Zwierzyńcu niedaleko Zamościa spływy kajakowe po Wieprzu. Właśnie w tamtym roku uskuteczniałam.
koliber 07:04, 09 mar 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Czyściec rok temu tez taki miałam i nim do niego z robota doszłam to już był piękniusi, a tego w ogóle nie było widać, chyba żeby głęboko pod nowymi liśćmi grzebać, więc nie grzebałam Po co sobie roboty dodawać

Czyśćca wczoraj czyściłam, ale w innym miejscu, gdzie było go zdecydowanie mniej i całkiem sprawnie to szło Te zgniłe liście fajnie schodzą jak się je pociągnie. Tak więc nie jest źle Kocimiętka również przycięta Ścięłam też przywrotniki i stwierdzam, że coś z nich będzie, bo odbijają od ziemi Do kostrzewy nie próbowałam się zbliżać bo bagnisto na rabacie
koliber 07:04, 09 mar 2018

agapant napisał(a)

To zapraszam jest z roku na rok piękniejszy a wiosną i latem chyba najładniej. Na starym mieście są piękne stare cisowe kule, pamiętam jak byłam mała na zimę okrywano je słomianymi matami a w nogach miały czerwone róże, których już nie ma. Stare miasto pełne urokliwych kafejek i restauracji a dla dzieci zoo.

Po takiej reklamie na pewno odwiedzę
koliber 07:06, 09 mar 2018

Gosialuk napisał(a)
To ja polecę jeszcze w Zwierzyńcu niedaleko Zamościa spływy kajakowe po Wieprzu. Właśnie w tamtym roku uskuteczniałam.

To ja już chyba zacznę planować wakacyjną trasę "zwiedzaniową" skoro tak kusicie
BKosimkArt 07:36, 09 mar 2018

Przywrotnik to twarda sztuka, ja u siebie wczoraj ciachnęłam liście a w środku są już zalążki nowych...
A czyściec mi się marzy, ciekawa jestem czy bardzo się rozrasta??