Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

vts 09:12, 27 sie 2017

Z ciekawości weszłam na projekt Bieszczadzkiego, sporo pomieszczeń, funkcjonalny tylko niska ścianka kolankowa ale przez to zewnętrznie urokliwy, taki przycupnięty. Powodzenia. A Twój płot b. pomysłowy i piękny.
sylwia_slomc... 09:53, 27 sie 2017

Zakupy obfite , ale przy dużym ogrodzie zrozumiałe jak najbardziej
dominika_ 10:22, 27 sie 2017

Pięknie kolorowo wiosna się zapowiada w Twoim ogrodzie
dana1s 11:11, 27 sie 2017

vts napisał(a)
Z ciekawości weszłam na projekt Bieszczadzkiego, sporo pomieszczeń, funkcjonalny tylko niska ścianka kolankowa ale przez to zewnętrznie urokliwy, taki przycupnięty. Powodzenia. A Twój płot b. pomysłowy i piękny.

Projekt mi odpowiada, zrobiłabym kilka poprawek kosmetycznych, ale cała bryła i układ funkcjonalny jak najbardziej mi pasuje.
Lubię takie domki. Ja nie chciałam piętra, czy użytkowego poddasza dlatego ten udaje parterówkę i to mi się podoba
dana1s 11:12, 27 sie 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Zakupy obfite , ale przy dużym ogrodzie zrozumiałe jak najbardziej

Sylwuś wreszcie poszalałam, tyle czasu musiałam się powstrzymywać,że teraz trochę mnie poniosło
dana1s 11:15, 27 sie 2017

dominika_ napisał(a)
Pięknie kolorowo wiosna się zapowiada w Twoim ogrodzie

Taką właśnie mam nadzieję.
Ja w tym roku mam już chęć na jesień i zimę, może być nawet długa.
Muszę nabrać sił i wreszcie wystartować do przodu.
Za dużo się wydarzyło w ostatnim czasie...właśnie odczuwam tego skutki. Muszę się udać na przegląd kardiologiczny, bo mi coś serducho nawala
Basilikum 11:54, 27 sie 2017

dana1s napisał(a)

Izuniu będzie kolorowo wiosną.
Jaką masz kalinę ?

roseum

na przegld koniecznie idz i to jak najszybciej. I odpoczywj ile wlezie.
Lany omek wynalezliscie podoba mi sie.Mam nadieje, ze uda sie szybko wszystkie pozwolenia skompletowac.
dominika_ 12:08, 27 sie 2017

Dokładnie z serduchem nie ma co zwlekać. Jesień ponoć ma być ładn, nie wiem jak z zimą. Odpoczynek z pewnością się należy. Ja też mam nadzieję, że przyszły rok będzie lepszy.
dana1s 16:52, 27 sie 2017

Basilikum napisał(a)

roseum

na przegld koniecznie idz i to jak najszybciej. I odpoczywj ile wlezie.
Lany omek wynalezliscie podoba mi sie.Mam nadieje, ze uda sie szybko wszystkie pozwolenia skompletowac.

Izuniu to jedna z moich ulubionych, niby taka zwykła ale ma w sobie to coś
Wybieram się, bo mam takie dziwne kołatania i oblewają mnie przy tym poty. Dziwne uczucie...
Domek na miarę, ale jest w wersji szkieletowej My skłaniamy się ku wersji murowanej , chyba muszę znaleźć kogoś kto mi przerobi projekt?
Ciekawe jakie to są koszty...
dana1s 16:55, 27 sie 2017

dominika_ napisał(a)
Dokładnie z serduchem nie ma co zwlekać. Jesień ponoć ma być ładn, nie wiem jak z zimą. Odpoczynek z pewnością się należy. Ja też mam nadzieję, że przyszły rok będzie lepszy.

Zawsze tak miałam, że po wielkim stresie serce mi szalało. Swoją drogą czas wziąć się za siebie i przede wszystkim schudnąć! Jakoś ostatnio mi trudniej to przychodzi, nie wierzyłam,że po 40 coś się zmieni w tym temacie, a jednak...
10 kg to mus
Jesień bardzo lubię, te kolory a jak będzie słonecznie to już marzenie.
Mam nadzieję,że przyszły będzie znacznie spokojniejszy, czego Tobie i sobie życzę