Z ciekawości weszłam na projekt Bieszczadzkiego, sporo pomieszczeń, funkcjonalny tylko niska ścianka kolankowa ale przez to zewnętrznie urokliwy, taki przycupnięty. Powodzenia. A Twój płot b. pomysłowy i piękny.
Projekt mi odpowiada, zrobiłabym kilka poprawek kosmetycznych, ale cała bryła i układ funkcjonalny jak najbardziej mi pasuje.
Lubię takie domki. Ja nie chciałam piętra, czy użytkowego poddasza dlatego ten udaje parterówkę i to mi się podoba
Taką właśnie mam nadzieję.
Ja w tym roku mam już chęć na jesień i zimę, może być nawet długa.
Muszę nabrać sił i wreszcie wystartować do przodu.
Za dużo się wydarzyło w ostatnim czasie...właśnie odczuwam tego skutki. Muszę się udać na przegląd kardiologiczny, bo mi coś serducho nawala
na przegld koniecznie idz i to jak najszybciej. I odpoczywj ile wlezie.
Lany omek wynalezliscie podoba mi sie.Mam nadieje, ze uda sie szybko wszystkie pozwolenia skompletowac.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Dokładnie z serduchem nie ma co zwlekać. Jesień ponoć ma być ładn, nie wiem jak z zimą. Odpoczynek z pewnością się należy. Ja też mam nadzieję, że przyszły rok będzie lepszy.
Izuniu to jedna z moich ulubionych, niby taka zwykła ale ma w sobie to coś
Wybieram się, bo mam takie dziwne kołatania i oblewają mnie przy tym poty. Dziwne uczucie...
Domek na miarę, ale jest w wersji szkieletowej My skłaniamy się ku wersji murowanej , chyba muszę znaleźć kogoś kto mi przerobi projekt?
Ciekawe jakie to są koszty...
Zawsze tak miałam, że po wielkim stresie serce mi szalało. Swoją drogą czas wziąć się za siebie i przede wszystkim schudnąć! Jakoś ostatnio mi trudniej to przychodzi, nie wierzyłam,że po 40 coś się zmieni w tym temacie, a jednak...
10 kg to mus
Jesień bardzo lubię, te kolory a jak będzie słonecznie to już marzenie.
Mam nadzieję,że przyszły będzie znacznie spokojniejszy, czego Tobie i sobie życzę