Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 06:26, 13 wrz 2017

Gosiek33 napisał(a)

Dokładnie tak samo myślę i wiem to z własnego doświadczenia, jak zaniedbasz to i ogród nie będzie ważny

Gosiu zaczęłam o siebie dbać, ale teraz ważniejsza jest Mama właśnie szykuje się do operacji...
dana1s 06:26, 13 wrz 2017

Gosiek33 napisał(a)

Dokładnie tak samo myślę i wiem to z własnego doświadczenia, jak zaniedbasz to i ogród nie będzie ważny

Gosiu zaczęłam o siebie dbać, ale teraz ważniejsza jest Mama właśnie szykuje się do operacji...
dana1s 06:28, 13 wrz 2017

Katkak napisał(a)
Danus kochana kupilam przed chwilą w markecie szczepiona na pniu kaline horrdwina Aurwovariegata, bo ladna . Co o niej sądzisz, bo pewnie masz .

Kasiu znasz moje zdanie na temat kalin, uwielbiam wszystkie.
Hordowinę mam, ale zwykłą variegaty nie mam , bo ma żółte liście
dana1s 06:29, 13 wrz 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Danuś powiedz Kochana z czego masz zrobione obwódki przy rabatach między roślinami, a trawą? Bardzo naturalnie to wygląda, a ja jestem na etapie zastanawiania

Sylwuś u mnie wszędzie jest cegła, trochę zarosła i zlała z otoczeniem, to tylko prowizorka. Teraz produkujemy scieżki, jak pogoda pozwala.
Trochę się zmieni...
dana1s 06:31, 13 wrz 2017

AgataP napisał(a)
Danka mam pytanie i prośbę - chciałabym koniecznie kalinę angielską mocno pachnącą, tylko obawiam się o jej wygląd w czasie sezonu... czy nadaje się do tego by patrzeć na nią codziennie czy lepiej wybrać miejsca mniej eksponowane? Możesz zrobić jakieś zdjęcia poglądowe, ogromnie byłabym wdzięczna....

U mnie wszystkie kaliny są w eksponowanych miejscach nie widzę potrzeby ukrywania ich , bo np. cudownie pachnąca Ann Russel ma piękne skórzaste, błyszczące liście i jest cały rok dekoracyjna.
dana1s 06:32, 13 wrz 2017

BasiaLT napisał(a)
Płot super się prezentuje.

Basiu dziękuję!

Piękny awatar, śliczna dziewczyna z niego zagląda
Katkak 06:52, 13 wrz 2017

Dzięki Danus .
sylwia_slomc... 10:33, 13 wrz 2017

dana1s napisał(a)

Sylwuś u mnie wszędzie jest cegła, trochę zarosła i zlała z otoczeniem, to tylko prowizorka. Teraz produkujemy scieżki, jak pogoda pozwala.
Trochę się zmieni...

Dzięki o cegle z klinkieru właśnie myślałam i do warzywnika i na obramówki, skoro się u Ciebie sprawdza to pewnie się zdecydujemy
Kłopot kolejny kłopot u Ciebie goni Dbaj też o Siebie, nie tylko o innych.
Trzymam kciuki za Mamę
pestka56 12:56, 13 wrz 2017

Dobrze, że jesteś Już myślałam, że coś się stało.
Basilikum 14:38, 13 wrz 2017

ja tez sie zastanawialam, ze kolejny urlop niemozliwy (peklabym z zazdrosci )
juz myslalam, ze koniec klopotow, wiecniech mama szybko zdrowieje a ty przy okazji latania z mama po lekarzach sama wyniki porob.

Mojej kupionej w Pl opadlo duzo lisci ale jeszcze ma kilka i widac paczusie na przyszly rok, chyba ma sie niezle, teraz niech sie akimatyzuje a za rok pokaze co potrafi

juz sie nie moge doczekac az zmiany pokazesz