Dzięki Danus .
Dzięki o cegle z klinkieru właśnie myślałam i do warzywnika i na obramówki, skoro się u Ciebie sprawdza to pewnie się zdecydujemy Kłopot kolejny kłopot u Ciebie goni Dbaj też o Siebie, nie tylko o innych. Trzymam kciuki za Mamę
Dobrze, że jesteś Już myślałam, że coś się stało.
ja tez sie zastanawialam, ze kolejny urlop niemozliwy (peklabym z zazdrosci ) juz myslalam, ze koniec klopotow, wiecniech mama szybko zdrowieje a ty przy okazji latania z mama po lekarzach sama wyniki porob. Mojej kupionej w Pl opadlo duzo lisci ale jeszcze ma kilka i widac paczusie na przyszly rok, chyba ma sie niezle, teraz niech sie akimatyzuje a za rok pokaze co potrafi juz sie nie moge doczekac az zmiany pokazesz
U mnie zwykła cegła, ja ją uwielbiam Niestety ... samo życie. Dziękuję za życzenia!
Ale ślicznie się ścieżki wiją Rewelacyjnie to wygląda , a ogrodzenie od frontu cegła z drewnem czy coś innego?
Sylwuś, a impregnujesz cegłę? W moim poprzednim ogrodzie też miałam na ścieżkach cegłę i leżała 9 lat zaolejowana. Kształt bardzo mi się podoba, u nas wszystko po łuku. Front cegła, drewno i beton. Czyli trio doskonałe