Ewciu nie ma za co, ja jestem bardzo zadowolona z nowego nabytku. Zdjęcia robię na manualu, myślę że każdy kompakt robi niezłe zdjęcia na tej funkcji . Wszystko ustawiasz sama
Wiadomo, że jakość nie ta sama co z lustrzanki, ale masz wszystko na wyciągnięcie ręki . To taki łapacz chwil
Dziękuję!
Kinguniu to tak jak ja
Lubię przedwiośnie z tym dynamicznym niebem, wtedy czuję że kocham ten kraj mimo wszystko
Już się cieszę na nasze spotkanie
Jak tylko znajdę odpowiedni piec z pewnością się dowiesz
Sama nie wiem, czy mi się chce stroić ten dom. Czuję się tutaj jak w hotelu na walizkach. Nawet planowałam coś zmieniać, ale nie ma to sensu bo na stałe tu nie zostanę to nie tylko mój dom...
Mam trochę świątecznych ulepów, jajka . Kury i reszta się rozeszła. Jednak nazbierałam przez lata przeróżnej maści jajka od moich zdolnych koleżanek z forów
Uwielbiam je i na pewno ozdobią one moje pięterko, jak to pięknie nazwałaś, w te święta.
Irciu chciałam choć trochę nawiązać do mojego starego ogrodu, który uwielbiałam.
Teraz plac jest większy, na miarę ogrodu i będzie ciut inaczej zaaranżowany , ale będzie wśród brzóz już rosną
Miło, że Ci się spodobało moje miejsce do biesiadowania Dziękuję!
Kinguś nie mam nic nowego, a te fotki są z FO, dlatego je pamiętasz
Nie mam weny jakoś, ale musze się zmusić i chociaż posprzątać piętro. Wolałabym czas spędzić w ogrodzie, ale pogoda nie ułatwia. U nas dzisiaj było bardzo słonecznie, ale wiało i było paskudnie zimno.
Później słonko zaszło i chyba spadło ciśnienie, bo łeb mnie rozbolała i boli non stop. Ja chcę wiosnę!!!
Irciu to ma być serce ogrodu, daleko do tego ale mam nadzieję że po tym sezonie znów się zmieni
Uwielbiam gdy wszystko w ogrodzie jest w jednym stylu i tylko jakieś akcenty kolorystyczne urozmaicają przestrzeń u mnie to ma być kolor fuksjowy. Poluje na materiał na poduchy
Nie mam ochoty na święta, ale co zrobić jak już się zbliżają. Trzeba brać co dają
M dla poprawienia mi humoru kupił pachnące cudo
Przy okazji dostałam kolejnego skrzydłokwiata
Mam już 3 w różnych wielkościach, uwielbiam je!